KotiBlogitIlotytön päiväkirjaIlotytön päiväkirja: Sofia Bélorfista SOLin laivasiivooja ja Salen kassaneiti

Ilotytön päiväkirja: Sofia Bélorfista SOLin laivasiivooja ja Salen kassaneiti


Sofia Belórf on kyllä uskomattoman ihana nainen. Tyylikäs, kaunis, itsestään huolta pitävä. Olen seurannut paljon Sofian elämää hänen somestaan. Sofia elää kuin tähti. Missään töissä hän ei näytä käyvän, mutta päivät kuluvat nauttiessa samppanja-croissant-aamiaisia. Sitten onkin kiva lähteä pyörähtämään kaupungilla kahvilla kavereitten kanssa. Välillä mennään kynsihuoltoon.

No, tämä oli pikkuisen tietenkin kärjistettyä. Mutta eipä paskaannu Sofian kädet siivotessa kotona, tai ainakaan hän ei tällaisia asioita esittele somessaan. Sofialla on ollut onni siinä, että hänellä on viime aikoina ollut rikkaita miehiä. Julkisuussäröisiä toki, kun yksi oli huumekuningas ja toinen on liikemies, jonka firma meinaa mennä aina vähän vahingossa konkkaan, kunnes tämä toimertuu maksamaan rästit.

Mietin että voisiko Sofia seurustella taviksen kanssa? Aiemmin hän seurusteli, Niko Nousiaisen. Hän on tavallinen ja puhdasmaineinen radiotoimittaja. Onko Sofialla fetissi, haluaako hän rikkaita ja nimenomaan pahoja poikia? Sitä olen miettinyt.

Mutta miten kävisi jos Sofiasta tulisi sinkku? Olisiko Sofiasta tavalliseen elämään jetsetin jälkeen? Voisiko hän mennä Salen kassalle töihin? Tai SOLiin laivasiivoojaksi? En tiedä onko Sofialla koulutusta, mutta siis tällaisia tavallisia perusduunarihommia – arvokkaita sellaisia – tarkoitan. Entä postinjakaja? Hyllyttäjä?

Sofialla on ollut onni, että hänellä on rikas mies. Mutta en usko että hän haluaa vain rikasta miestä. Hän haluaa vähän pahan pojan, Niko oli nimittäin kiltti. Jos hän haluaisi rikkaan, niin hän löytäisi sellaisen ulkomailta milloi vain. Tuolla on Dubaissa sheikkejä, jotka ottaisivat mielellään kauniin edustusvaimon. Rahaa olisi yltäkyllin. Mutta miksi Sofia ei sitten valitse tällaista? Minä arvaan. Hän on sittenkin kovan luokan feministi, joka haluaa länsimaisen tasa-arvon. Epäilen myös että Sohvi tykkäisi asua jossain ulkomailla, jossa hän olis vain joku. Hän haluaa olla ja elää Suomessa. Sillä täällä hän on Suomen Kim Kardashian.

Sitten vielä listoihin. Suomen seksikkäimmät miespoliitikot TOP-5:

1.     Ike

2.     Sale (okei, pressa mutta silti)

3.     Antti Rinne

4.     Matti Vanhanen

5.     Johannes Koskinen

Sitten tärkeä asia. Älä pety ja jää ilman! Jos haluat oikeita seksisuhteita niin varattuihin kuin vapaisiin naisiin, niin niitä saat ilmaiseksi liittymällä TÄÄLTÄ.

LUE MYÖS:

Sauli Niinistö on Jenni Haukion kummisetä? Totuus!

Nyt tulee kuivaseksi – anteeksi mikä?

Millä rahalla Sara Sieppi oikein matkusteli Dubaissa?

Dannyn Helmi-avustajan laulajaura – näin sille tulee käymään!

Maisa Torppa ja Sara Sieppi – ja penikseen lisää pituutta

Näitä naisia kannattaa varoa!

Jos petät, älä jää kiinni, 10 ohjetta!

Totuus Dannyn ja Helmin suhteesta!

Voiko olla escort-palveluja ilman seksiä?

Top-5 – Näiden suomalaiskaunottarien kanssa tahdotaan roolileikkejä

Nyt tulee koodikieli – 3 salaista tapaa viestittää S-marketissa, että haluat seuraa!

Miksi Danny on vanhempana parempi mies Helmille?

3 vinkkiä, ja löydät koronajoulunakin naisseuraa!





SUOSITUIMMAT