KotiBlogitIlotytön päiväkirjaIlotytön päiväkirja: Eikö ylipainoinen nainen kelpaa kuin sänkyyn?

Ilotytön päiväkirja: Eikö ylipainoinen nainen kelpaa kuin sänkyyn?


Luin tuossa erään jutun, jossa ylipainoinen nainen kertoili, ettei hän kelpaa suhteeseen, ja miehet vonkaavat häneltä vain sitä. Eli piudee.

Hän haluaisi löytää rakkauden, eikä olla vain pelkkä panopuu.

Sanokaas nyt miehet ihanko totta ne kilot ovat este millekään. Minusta tuntuu että tämä nainen hieman liioittelee. Jos hän itse haluaisi löytää oikean kumppanin, hän ei lähtisi helppona nakkina vietäväksi mihinkään ”valomerkkihoidoksi”.

Olen jopa sitä mieltä että miehet tykkävät vähän tukevimmista tytöistä, niistä joista on mistä puristaa. Mutta he eivät varmasti helppoja nakkeja arvosta. Ottakaa kantaa, kertokaa mielipiteeni.

Listat ovat olleet suosittuja, niinpä listaan tähän alle ulkomailta seksikkäitä naisia, joiden avulla tahdon kertoa, että pluskoko ja seksikkyys voivat myös kulkea yhdessä.

1. Adele (nyt toki laihtunut, mutta myös isompana tyttönä seksikäs ja kaunis)

2. Missy Elliot, umpiseksikäs räppäri, kauniit kasvot myös

3. Queen Latifah, myös ihana räppäri pluskokoa

4. Melissa McCarthy

5. Rebel Wilson

Pluskoko on myös miehissä jees, isimasu. Kyllä minusta viimeisen päälle tiristetty rasvattomuus on inhaa. Jään nyt määrittelemättömälle tauolle sillä matkustan Meksikoon. Ehkä kuullaan joskus.

Sitten tärkeä asia. Älä pety ja jää ilman! Jos haluat oikeita seksisuhteita niin varattuihin kuin vapaisiin naisiin, niin niitä saat ilmaiseksi liittymällä TÄÄLTÄ.

Artikkelikuva: Pixabay

LUE MYÖS:

Omituisimmat paikat harrastaa seksiä top-5 – ennen oli Kymppikerho, nyt Yö-Prisma-kerho

Voiko olla escort-palveluja ilman seksiä?

Top-5 – Näiden suomalaiskaunottarien kanssa tahdotaan roolileikkejä





SUOSITUIMMAT