KotiBlogitIlotytön päiväkirjaIlotytön päiväkirja: Varoitan nuoria naisia OnlyFansista!

Ilotytön päiväkirja: Varoitan nuoria naisia OnlyFansista!


OnlyFans-sivusto on suomalaisten nuorten naisten kova juttu tänä päivänä, olen antanut itselleni kertoa. Sen tarkoituksenahan on se, että asiakkaat voivat päästä näkemään yksityisiä ja varta vasten palveluun otettuja kuvia tästä kyseisestä mallista maksamalla kuukausimaksua.

Tiettävästi tuottojakin on tullut, mitä kärkinimet Suomessa ovat julki huudelleet. Paljonhan OF:ssä on tavistyttöjä myös menestystä odottamassa. Kun ei synnytty kultalusikka suussa, oletetaan että sen voi löytää perseestä.

Varoitan näitä nuoria naisia.

1. OF ei ole mikään satukirja, siellä pitää oikeasti olla jotain tarjottavaa jos aikoo menestyä. Niinpä moni ajautuu siellä sellaiseen kierteeseen johon ei ehkä ollut tarkoitus. Lisätään koko ajan rohkeampia kuvia ja kohta kaduttaa, koska nehän ovat sitten siellä netissä.

2. OF:stä ei ymmärtääkseni voi jakaa kuvia ulos tai kuvakaappauksia ottaa, mutta hei. In your dreams. Tietenkin niitä voi tallentaa, kyllä kaikenlaisia järjestelmiä on. Eli sun kuvia voidaan periaatteessa levittää vaikka Ylilaudalla. Eihän siihen tarvita suurtakaan ruudinkeksijäjärkeä. Otetaan vaikka kännyvalokuva siitä screenistä. Ja siinä se sun tunnistettava kuva on.

3. OF:stä on helppo tie käydä myymään persettään. Erittäin helppo. Mikä mä sitä olen tuomitsemaan mutta varoitanpa vain. Kun kuvakauppa ei siellä käy, ja suojatussa yhteydessä saat toistuvasti hyviä liveseuratarjouksia, niin kohta olet ilotyttö sinäkin.

4. Lisäksi vielä viimeisin mutta ei vähäisin. Muista ilmoittaa tulosi verottajalle. Tästä on niin paljon nyt kohkattu, että verottaja varmasti pistää pienet kampanjat pystyyn ja tsekkaa suomalaisten OF-tyttöjen tuloja, että onko niitä ilmoitettu. Ei ole kiva saada syytettä veronkierrosta.

Sitten tärkeä asia. Älä pety ja jää ilman! Jos haluat oikeita seksisuhteita niin varattuihin kuin vapaisiin naisiin, niin niitä saat ilmaiseksi liittymällä TÄÄLTÄ.

Artikkelikuva: Pixabay

LUE MYÖS:

Omituisimmat paikat harrastaa seksiä top-5 – ennen oli Kymppikerho, nyt Yö-Prisma-kerho

Jos petät, älä jää kiinni, 10 ohjetta!

Voiko olla escort-palveluja ilman seksiä?

Top-5 – Näiden suomalaiskaunottarien kanssa tahdotaan roolileikkejä





SUOSITUIMMAT