KotiEuroviisutEuroviisuvoitto on käytännössä sinetöity – Rasmuksella ei mitään mahdollisuuksia voittoon

Euroviisuvoitto on käytännössä sinetöity – Rasmuksella ei mitään mahdollisuuksia voittoon


Kevään merkit ovat jo vahvasti ilmassa, sillä ensi viikolla starttaavat sekä jääkiekon MM-kilpailut Suomessa että Euroviisut Italiassa. Euroviisujen karsinnat starttaavat ensi tiistaina 1. semifinaalilla ja jatkuvat torstaina 2. semifinaalissa, jossa kilpailee myös Suomen edustaja The Rasmus. Laulukisan finaali järjestetään lauantaina 14. toukokuuta.

Tällä kertaa kisojen ennakkosuosikkiin ja todennäköiseen voittajaan vaikuttaa erityisesti maailman poliittinen tilanne. Euroviisut edustavat rauhaa ja erilaisuutta eikä siksi olekaan mikään ihme, että kisojen täysin ylivoimainen ennakkosuosikki on Venäjän hyökkäyksen kohteeksi joutunut Ukraina. Esimerkiksi Coolbetin kertoimissa Ukrainan voittokerroin on 1.80 kun seuraavan voittajasuosikin Italian kerroin on peräti 6.30.

On siis jo nyt lähes varmaa, että Ukraina voittaa Euroviisut maailman lauluväen tuen osoituksena. Ukrainan edustajana kisoihin lähtee Kalush Orschestra, joka on ainakin tyylillisesti hyvin uskollinen maan perinteille.

Suomen edustajana Euroviisuissa nähdään konkariyhtye The Rasmus, joka on niittänyt maailmalla valtaisaa menestystä. Valitettavasti vedonlyöjät eivät kuitenkaan usko bändin menestymismahdollisuuksiin, sillä Suomen kerroin kisan voitolle on peräti 101.00. Suomen edellä kertoimissa on varsin erikoinen Euroviisumaa Australia ja perässä Armenia. Jotain positiivista Suomen tilanteessa sentään on, sillä vedonlyöjät uskovat Suomen menevät kirkkaasti finaaliin ensi torstain karsinnasta.

Lähde: Coolbet

Kuva: Miikka Varila

SUOSITUIMMAT