KotiUutiset90's FIN Cover Boyz & Girlz! julkaisi Tilipäivä koittaa -biisin, jossa on...

90’s FIN Cover Boyz & Girlz! julkaisi Tilipäivä koittaa -biisin, jossa on mukana Kake Randelin! Kuuntele täältä


Tänään 90’s FIN Cover Boyz & Girlz! julkisti vahvan uuden näkemyksen ja tulkinnan Tilipäivä koittaa -kappaleesta. Sen koko kansalle tunnetuksi tulkitsi legendaarinen kultaa ja timanttia äänitteillä myynyt – sinivalkoinen ääni – Kake Randelin. Legenda on mukana tuoreella tallenteella antamassa siihen kunnioittavasti oman nostalgisen leimansa.

Kappale sisältää räjähtävää energiaa, joka pienellä ”punk-hengellä” säilyttää kuitenkin 90’s FIN Coverin tunnetuksi tekemän hittilinjan. Biisi sopii täydellisesti kunnon biletykseen sekä voitto- että kansanjuhliin.

Herkkua varren kera ja mihin hintaan!? Herkkutatti nyt hupputarjouksessa -40%

Voit kuunnella alta tai YouTubesta kyseisen kappaleen, jonka on säveltänyt Nikolaev Igor Jurevich ja Jouni Hillberg, sanoittanut Zhagun Pavel Nikolaevich, Junnu Vainio, Jouni Hillberg ja Markku Nikkilä sekä sovittanut ja tuottanut Jouni Hillberg.

Ota myös ihmeessä haltuun 90’s FIN Cover Boyz & Girlz! -bändin Facebook, Instagram ja Spotify.

Lähde ja kuva: 90’s FIN Cover Boyz & Girlz!
SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje