KotiEuroviisutEuroviisutunnelma kiristyy – ketkä menevät jatkoon ensimmäisestä semifinaalista?

Euroviisutunnelma kiristyy – ketkä menevät jatkoon ensimmäisestä semifinaalista?


Kevään vauhdikkain viikko on alkanut, sillä huomenna kisataan Euroviisujen ensimmäinen semifinaali, torstaina toinen ja finaali on tulevana lauantaina. Perjantaina starttaavat myös jääkiekon MM-kilpailut Suomessa, joten jännitettävää riittää niin musa- kuin urheilupuolellakin.

Suomalaisten viisufanien ei tarvitse vielä huomenna pidätellä hengitystään, sillä Suomen Euroviisuedustaa The Rasmus on kehissä vasta torstain viisukarsinnassa. Huomisessa semifinaalissa esiintyvät 17 Euroviisumaata, mukana myös kisojen ylivoimainen ennakkosuosikki Ukraina.

Ukrainan edustajan Kalush Orchestran povataan voittavan semifinaali kertoimella 1.40. Kakkospaikkaa pitää Kreikka, jonka kerroin semifinaalin voitolle on 5.00. Kolmantena on naapurimaamme Norja, jonka voitto saa kertoimen 9.00. Todennäköisesti voittajavetoa ei kuitenkaan kannata muihin maihin uhrata, sen verran varma voittaja Ukraina on maailmantilanteesta johtuen.

Ensimmäisen viisukarsinnan heikoimmat lenkit ovat Bulgaria, Slovenia ja Tanska. Bulgarian kerroin karsinnan voitolle on 121.00, Slovenian 101.00 ja Tanskan 81.00. Vedonlyöjät eivät siis usko näiden maiden päätyvän millään viisufinaaliin. Esimerkiksi Bulgarian kerroin sille, että maa ei pääse jatkoon on vain 1.03.

Lähde: Coolbet

SUOSITUIMMAT