KotiEuroviisutVedonlyöjiltä tyrmäävä arvio – tämä on The Rasmuksen sijoitus huomisessa Euroviisufinaalissa

Vedonlyöjiltä tyrmäävä arvio – tämä on The Rasmuksen sijoitus huomisessa Euroviisufinaalissa


Euroviisut lähestyvät kohti vääjäämätöntä loppua ja Suomen kannalta odotukset ovat korkealla huomisen finaalin suhteen, sillä The Rasmus pääsi toisesta semifinaalista jatkoon. The Rasmus nappasi viidennen finaalipaikan eli tilanne ei ollut niin karsea kuin viime vuonna, jolloin Blind Channelin nimi ilmoitettiin karsinnan viimeisenä jatkoon pääsijänä.

Suomen tilanne ei kuitenkaan vedonlyöjien silmissä ole kummoinen, sillä viisujen 25:n finalistin joukosta The Rasmuksen sijoitukseksi veikataan sijaa 14. Bändin kerroin Euroviisuvoitolle on peräti 201.00 eli esimerkiksi 10 euron sijoituksella viisuvoitto toisi kotiin juhlitun kansallissankarin lisäksi yli 2 000 euron rahapalkinnon.

Euroviisujen voittajasta ei ole tänä vuonna epäilystä. Venäjän hyökkäyksen kourissa painiva Ukraina tulee voittamaan viisut ja maan kerroin voitolle on 1.35. Huomisessa finaalissa onkin mielenkiintoista nähdä, mitkä kaikki maat antavat Ukrainalle täydet pisteet ja mitkä maat protestoivat.

Euroviisujen TOP3-joukkioon sijoittuvat myös Ruotsi ja Italia. Ruotsin kerroin palkintopallisijoitukselle on 1.62 ja Italian 1.85. Myös Iso-Britannia on vahvoilla Euroviisujen kärkipäässä.

Lähde: Coolbet

Kuva: Miikka Varila

SUOSITUIMMAT