KotiEuroviisutMeneekö The Rasmus jatkoon huomisesta semifinaalista – lue vedonlyöjien tiukka arvio!

Meneekö The Rasmus jatkoon huomisesta semifinaalista – lue vedonlyöjien tiukka arvio!


Euroviisujuna puksuttaa kovaa vauhtia kohti lauantaina pidettävää finaalia ja huomenna on todella jännittävä päivä erityisesti Suomen kannalta, sillä torstai-illan semifinaalissa liekeissä on myös Suomen Euroviisuedustaja The Rasmus kappaleellaan Jezebel. Jännittävää kilpailua voi seurata suorana tv-lähetyksenä TV2:lta huomenna kello 22.00 alkaen.

Toisen semifinaalin voittajaksi on veikattu Ruotsin Euroviisuedustajaa Cornelia Jakobsia, jonka kappaletta Hold Me Closeria  veikataan toisen semifinaalin kovimmaksi biisiksi kertoimella 1.26. Seuraavat kandidaatit tulevat kertoimissa kaukana perästä: toisena olevan Puolan kerroin semifinaalin voitolle on 5.20 ja kolmantena olevan Australian kerroin 21.00.

Entäpä Suomen edustaja The Rasmus? Suomalaisittain iloinen uutinen on se, että vedonlyöjien mielestä yhtye mahtuu finaaliin menevien joukkoon, sillä The Rasmus on kuudentena veikkauksissa, kun finaaliin pääsee kymmenen maata. Suomella tuskin on mahdollisuuksia kuitenkaan semifinaalin voittoon, sillä The Rasmuksen voittokerroin on peräti 31.00.

Suomen kerroin finaaliin pääsylle on puolestaan hyvin pieni, vain 1.30 eli vedonlyöjät uskovat Suomen finaalipaikkaan. Kerroin sille, että The Rasmus ei pääse finaaliin on 3.20.

Lähde: Coolbet

Kuva: Miikka Varila

SUOSITUIMMAT