KotiSuoratoistopalvelutTop Gun: Maverick

Top Gun: Maverick


Palveltuaan yli kolmekymmentä vuotta merivoimien huippulentäjänä, Pete ”Maverick” Mitchell (Tom Cruise) on juuri siinä pisteessä, missä hänen kuuluukin olla. Hän toimii uraauurtavassa tehtävässä huimapäisenä koelentäjänä. Mutta Maverick joutuu kohtaamaan menneisyytensä haamuja, kun hän palaa TOPGUNIIN kouluttamaan vastavalmistuneiden erikoislentäjien ryhmää ja päätyy kasvotusten luutnantti Bradshaw’n, entisen siipimiehensä, ”Goosen”, pojan kanssa. Katkera kilvoittelu alkaa, kun lentäjät valmistautuvat erikoistehtävään, jossa vaaditaan äärimmäisiä uhrauksia niiltä, jotka valitaan lentämään.

Top Gun: Maverick -toimintaelokuva sai julkaisunsa tänä vuonna ja se kestää 130 minuuttia. IMDb-tietokannassa se on saanut 8,6 arvosanan.

Lähde ja kuva: Rakuten TV

SUOSITUIMMAT