KotiUutisetKoskettava tarina – koira livahti jatkuvasti kaupan ovista sisälle, rankkuri kutsuttiin paikalle

Koskettava tarina – koira livahti jatkuvasti kaupan ovista sisälle, rankkuri kutsuttiin paikalle


Kaduilla liikuskellut tuntematon koira aiheutti jatkuvasti riesaa kaupan henkilökunnalle, sillä hännänheiluttaja pyrki kauppaan sisälle useampaan otteeseen.

Dollar General -kaupan leluosastolla oli muhkea violetinsävyinen yksisarvinen, johon koira oli selkeästi aivan hullaantunut. Asiakkaiden poistuessa ja oven auetessa yksi ”asiakas” tuli kauppaan samalla kertaa.

Lopulta henkilökunnan oli pakko lukita ovet ja kutsua rankkuri paikalle. Paikalle tullut Samantha Lane halusi kuitenkin täyttää kodittoman koiran toiveen ja osti tälle noin kymmenen euron hintaisen pehmolelun. Sen saatuaan koira osoittikin harvinaisen paljon halua yhteistyöhön, jolloin Lane vei sen eläinsuojaan.

Koira nimettiin eläinsuojan henkilökunnan toimesta Sisuksi. Ensikuulemalla nimi saattaisi viitata Suomeen, mutta kyseessä on Raya ja viimeinen lohikäärme -elokuvan samanniminen hahmo.

– Näin käy, kun jatkuvasti murtaudut varastamaan violettia yksisarvista, jonka koet omaksesi. Rankkurin saapuessa ottamaan sinua rikoksistasi kiinni, hän päättääkin ostaa lelun ja tuo sen kanssasi meille, kirjoitti Duplin Countyn eläintensuoja -ryhmän henkilökunta Facebookissa.

Katso kuva alta.

– Hän on kovin suloinen ja todella älykäs. Hän on ollut luonamme todella tottelevainen, istuu ja osaa antaa tassua. Luulisi jonkun kaipaavan häntä. Emme keksi muuta syytä hänen palavalle rakkaudelleen yksisarvista kohtaan, kuin että hänellä on täytynyt olla samankaltainen lelu edellisessä kodissaan. Siinä olisi ollut enemmän järkeä, jos kaupasta olisi ilmoitettu, että koira livahtaa sisään varastaakseen koiranruokaa violetin pehmolelun sijaan, kirjoitetaan eläinsuojan Facebook-sivulla.

Sisun tarina on poikinut myös useita adoptointiehdotuksia. Kodin tarjoavalle taholle Dollar General -kauppa on luvannut lahjoittaa muutaman yksisarvisen lisää Sisulle ja tämän tulevalle perheelle.

Lähde: People
Kuvituskuva: Usplash





SUOSITUIMMAT