KotiUutisetNainen käytti oveluuttaan hyväksi paljastaakseen pettäjän – näin hän sen teki

Nainen käytti oveluuttaan hyväksi paljastaakseen pettäjän – näin hän sen teki


Nainen oli ollut viettämässä iltaa baarissa ja lähti sieltä miehen matkaan. Tapaaminen poiki muutamat treffit, kunnes naisen epäilykset heräsivät.

Molly-niminen nainen oli uskonut tapaamansa Joshin olleen sinkku.

– Menneenä viikonloppuna tapasin Joshin baarissa. Olemme tavanneet nyt kolme tai neljä kertaa. Huomasin hänen kylpyhuoneessaan naiselle tarkoitettuja tavaroita, kertoo Molly.

Molly julkaisi asian tiimoilta TikTok-videon, jonka kommenteissa hän valaisi asiaa enemmän.

– Otin asian esille Joshin kanssa ja hänestä tuli hyvin vaivaantunut ja puolustelevainen. Mies kertoi olevansa sinkku, muttei antanut mitään selitystä kylpyhuoneessa oleville tavaroille. Siellä ei ollut hiuspidikkeitä kolmella ensimmäisellä kerralla, joka kertoo siitä, että niitä oli käytetty hiljattain, jatkaa Molly.

Mollyn ja Joshin tapailu päättyi muutaman kerran jälkeen epäilyksen varjon langettua orastavan suhteen ylle, mutta Molly halusi varoittaa mahdollista tyttöystävää. Hän sujautti kylpyhuoneen meikkilaukkuun lappusen, johon kirjoitti sanat ”Jos tapailet/deittailet Joshin kanssa, niin hän pettää sinua”.

Video on saanut valtavasti huomiota sen julkaisun jälkeen, sillä sitä on katsottu jo yli 1,3 miljoonaa kertaa. Kommenttiosiossa puhutaan muun muassa seuraavaa:

– Tuo oli nerokasta!
– Muistilappu! Tämä on ”tyttökoodi” kaikille naisille!
– Voihan miehellä olla oma meikkipussi?
– Fiksua toimintaa, etenkin sukupuolitautien leviämisen kannalta.
– Olipa hyvä keino! Jos mies pettää niin et koskaan halua olla se toinen nainen.
– Ehkä miehellä on feminiininen puolensa.

Lähde: Metro
Kuvituskuva: Unsplash





SUOSITUIMMAT