KotiBlogitIlotytön päiväkirjaIlotytön päiväkirja: Maisa Torppa ärsyttää – viisi syytä

Ilotytön päiväkirja: Maisa Torppa ärsyttää – viisi syytä


Maisa Torppa ärsyttää meitä suomalaisia ihan mahdottoman paljon. Minä pidän Maisasta. Hän on fiksu ja kaunis nainen. Minäpä kerron teille viisi syytä miksi Maisa ärsyttää.

1. Maisa on fiksu ja kaunis nainen. Hänellä on sana hallussa, hän on luonnonkaunis, ja kun hän ehostaa vielä, niin hän on missitason kaunotar. Hoikka ja kurvit kohdallaan. Siinä ärsytyskerrointa kerrakseen.

2. Maisa ei anna periksi. Maisa uskaltaa tuoda asioita julkisuuteen. Jos häntä on kaltoin kohdeltu tai loukattu, hän sanoo sen suoraan. Tämä saatetaan kokea röyhkeänä toimintana, koska jos hän joskus on arvostellut tai tehnyt virheen itse, niin eihän sitä saisi sitten vaatia omia oikeuksiaan tai olla jotain mieltä. Pitäisi varmaan olla aina entisyytensä vanki.

3. Maisalla on silikonirinnat. Joidenkin mielestä tällainen nainen vain ei voi olla älykäs. Valitettavasti maalla asuu tällaisia naisia vieläkin aika paljon. Miksi se on heiltä mitään pois?

4. Maisa on herkkä. Maisa uskaltaa itkeä julkisuudessa, eikä välitä näyttää märisevää naamaa meikittömänä. Tämäkin pelottaa. Tällainen nainen pelottava, koska hän uskaltaa näyttää herkkyytensä.

5. Maisa on mennyt elämän mukana. Rakkaus kolahti, naimisiin pikaisesti. Vauva tulille, koska siltä tuntui. Käänteitä, vauhtia. Miksi ei. Elämä on vain kerran. Miksi pitää jarrutella. Ehtii sitä vanhana kiikkua. Maisa elää ja on rohkea.

Siinä syitä.

Haluatteko että listaan lisää monia ärsyttäviä ja rohkeita naisia Suomesta. Tässä top-5:

1. Martina Aitolehti

2. Sara Sieppi

3. Rosanna Kulju

4. Johanna Tukiainen

5. Maria Veitola

Sitten tärkeä asia. Älä pety ja jää ilman! Jos haluat oikeita seksisuhteita niin varattuihin kuin vapaisiin naisiin, niin niitä saat ilmaiseksi liittymällä TÄÄLTÄ.

LUE MYÖS:

Omituisimmat paikat harrastaa seksiä top-5 – ennen oli Kymppikerho, nyt Yö-Prisma-kerho

Jos petät, älä jää kiinni, 10 ohjetta!

Voiko olla escort-palveluja ilman seksiä?

Top-5 – Näiden suomalaiskaunottarien kanssa tahdotaan roolileikkejä





SUOSITUIMMAT