KotiBlogitIlotytön päiväkirja: Top-5 - Näiden suomalaiskaunottarien kanssa tahdotaan roolileikkejä

Ilotytön päiväkirja: Top-5 – Näiden suomalaiskaunottarien kanssa tahdotaan roolileikkejä


Jokin aika sitten nähtiin julkisuudessa ilotyttö Isa Häkkinen. Hän tuli julkisuuteen omalla nimellään ja kasvoillaan.

Se on todella harvinaista. Tsemppiä hänelle. Varmasti hän joutuu tuosta ulostulostaan kärsimään, sillä suomalainen yhteiskunta on niin suljettu ja umpimielinen, ettei meillä tuonkaltaista yleisesti ymmärretä. Toista olisi vaikka Hollannissa. Toivottavasti nainen on varautunut siihen että häntä kiusataan. Ja varmasti hän onkin. Netin keskustelupalstat täyttyivät aika pian esimerkiksi ulkonäön arvostelusta.

No niin, tästä äskeisestä voitte päätellä että minä en ole tämä ilotyttö, vaikka sitäkin on keskustelupalstoilla väläytelty. Samoja ikiä ollaan, enkä tunne häntä. En usko että minulla olisi hänen kanssaan yhtäläistä. Hän vaikuttaa varsin, miten sanoisin, tiedostavalta yksilöltä. Jotenkin tuntuu että siinä on feministi alkanut myydä pimppiä. Näin mietin kun luin sitä juttua Yleltä. En tiedä onko se hyvä vai ei, mutta vaikea on kuvitella että hänellä olisi paljon kohtalotovereita ammattisiskoina. Hän vaikutti vähän sellaiselta vihreältä aatteen pimppikauppiaalta.

Kaikki kunnia hänelle kuitenkin.

Tähän loppuun ajattelin tehdä listan. Olen monta kertaa törmännyt siihen, että minua pyydetään teeskentelemään sängyssä – jotenkin – jotain julkisuuden henkilöä. Asiakkaat haluavat että pukeudun tai käyttäydyn tai jollain tavalla ”mallaan” heitä. Haluatteko tietää ketkä ovat suosituimpia tällaisia roolileikkien kohteita? Laitan alle TOP-5-listan:

1.      Maisa Torppa

2.      Janni Hussi

3.      Sara Sieppi

4.      Krista Kosonen

5.      Vappu Pimiä

Jos haluat seksiä, mene silloin varattujen ja vapaiden seksimekkaan ja ota omasi, ilmaiseksi. Tutustu, takuulla toimii, täällä!

Kuvituskuva: Unsplash

SUOSITUIMMAT