KotiBlogitIlotytön päiväkirjaIlotytön päiväkirja: Nyt tulee koodikieli – 3 salaista tapaa viestittää S-marketissa, että...

Ilotytön päiväkirja: Nyt tulee koodikieli – 3 salaista tapaa viestittää S-marketissa, että haluat seuraa!


On tämä ollut pirullista tämä korona-aika oikeasti. Ihmiset eivät voi tavata toisiaan ravintoloissa. Kyllähän netissä voi seuraa etsiä, mutta monet haluaisivat ihan jo jännityksen vuoksi pokailemaan ”luonnon helmaan”.

Olenhan kertonut aiemminkin sinulle Cruisingmap-sivustosta. Mene sinne, se on ilmainen ja sieltä löytää seuraa niin hetero kuin homo. Siellä tarkoituksena on sopia treffejä eri luontokohteisiin. Tsekkailet ja painelet niitä ”täppejä” ja löydät haluamasi. Tai sitten et, mistäs sitä tietää, mutta kokeilla aina voi.

Törmäsin jenkkibloggarin sivustolla hauskaan korona-ajan koodikieleen. Kaupungilla, kaupoissa ja toreilla ja turuilla voi viestittää toisille, että hakee seuraa. Toinen voi sitten tulla moikkaamaan. Ai miten se tapahtuu? No koodikielen avulla, kas tällaisen. Ei muuta kuin noudattamaan S-marketeissa kautta maan:

-Jos käytät lippistä, älä pidä sitä oikeinpäin, äläkä lippa tanassa vaan pidä se 90 asteen kulmassa vinossa. Voi näyttää hassulta, mutta ainakin toimii sille joka tietää mistä on kyse.

-Ehkä huomaamattomampi juttu on se, että ostat pinkin maskin. Kyllä, niitä myydään! Miehellä pinkki maski tietysti on vähän huono, mutta naiselle tämä sopii.

-Avaa kaupassa takki auki. Jos on vetoketju, auki loppuun asti. Jos on napit, ei muuta kuin auki lepattamaan. Tämä on ehkä paras vinkki. Moni voi kuvitella että sinulla on kuuma. Ja niinhän sulla onkin. Hot hot hot, rakkauden kuumuus ja seksuaalisuuden liekki se siellä polttelee ja odottelee jotain vierelleen lämmittelemään.

Vinkit voivat olla hassuja, mutta kuka estää kokeilemasta. Älä nyt sentään kuitenkaan pety, jos et saa vastakaikua, jokaisella on myös oikeus kieltäytyä, ja voihan jollain oikeastikin olla takki auki marketissa. Pidä silmät auki.

Ja jos varsinaisesti ei tällainen pelleily kiinnosta, ja seksiä haluat – myös varatuilta, niin TÄNNE!

LUE MYÖS:

Miksi Danny on vanhempana parempi mies Helmille?

3 vinkkiä, ja löydät koronajoulunakin naisseuraa!

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje