KotiBlogitIlotytön päiväkirjaIlotytön päiväkirja: Miksi Danny on vanhempana parempi mies Helmille?

Ilotytön päiväkirja: Miksi Danny on vanhempana parempi mies Helmille?


Lyönpä minäkin lusikkani soppaan tässä ikäerokeskustelussa. Dannylle ja avustaja-Helmille on naureskeltu, ja minuakin pyydettiin ottamaan kantaa asiaan.

Mielipiteeni on: se kertoo ihmisestä itsestään, jos pitää tuomita toisen ikäero. Itse olen suorastaan ikäeromagneetti. En näe mitään järkeä seurustella ikäiseni kanssa. Haluan vähintään 15-20 vuoden ikäeron. Eikä mulla ole mitään isäsyndroomaa.

Mutta en tuomitse niitäkään, joilla on 40 vuoden ikäero. Tai 60 vuoden, kuten Dannylla ja Helmillä. Molemmat ovat aikuisia ihmisiä.

Enkä tuomitse heitäkään joilla ikäero on toisin päin. Jos nainen onkin vanhempi. Heitä sitä vasta tänä päivänä oudoksuen katsotaankin, voi pojat. Jos nainen on 60v puuma ja mies 20-vuotias, niin sehän on ihan selvä hyötyliitto.

Mitä sitten vaikka olisi? Hyöty on kaunista. Jos joku saa seksiä tai hyväksyntää toiselta (nuoremmalta) ja voi sitten vastapalvelukseksi auttaa toista jossain, niin sehän on hyvä. Mutta ei tähän kannata tuijottaa, voi ihan oikeasti olla myös rakkautta yli ikärajojen. Ihan oikeasti voi.

Kerron tapauksen omasta elämästäni. Se oli vähän kuin Danny ja Helmin ystävyys. Olin 20 silloin ja mies jota tapailin oli 70-vuotias. Hän ei ollut mikään pappa vaan teräskuntoinen mies. Jaksoi painaa sängyssä Viagraa otettuaan. Ja hän jos kuka oli huomaavainen ja kohtelias. Nuoremmat miehet ovat aina vain sen pimpukan perässä, mutta vanhemmat jaksavat vietellä ja taitavat esileikin. Vievät syömään, hemmottelevat. Se jos mikä on ihanaa. Annan teille nuoremmillekin nyt kolme vinkkiä, olkaa kuin seniorimiehet:

  1. Antakaa aina naiselle se orgasmi ensin, tai ainakin antakaa puolen tunnin esileikki
  2. Tuokaa lahjoja, vaikka suklaarasia tai kukka, ihan vanhanaikaista mutta toimii. Tuokaa vaikka kerran kuussa, eikä vain merkkipäivinä.
  3. Sanokaa että oletpas seksikäs ja ihana.

Jos sitä omaa seksikästä ei siinä lähellä ole, tai vaikka olisikin ja haluaisit vaihtelua arkeen, niin kannattaa kurkata tänne, täältä saat seuraa!

Lue myös
3 vinkkiä, näin löydät koronajoulunakin seuraa netistä

SUOSITUIMMAT