KotiBlogitIlotytön päiväkirjaIlotytön päiväkirja: 3 vinkkiä, ja löydät koronajoulunakin naisseuraa!

Ilotytön päiväkirja: 3 vinkkiä, ja löydät koronajoulunakin naisseuraa!


Olen ollut lomalla pari kuukautta tästä blogista, mutta myös varsinaisesta työstäni. Aloin kokea moraalista ongelmaa siitä, että korona-aikana harjoitan tointani. Vaikka siis käytettiin maskia ja hoidettiin lähinnä takaapäin näitä hommia, niin aloin pelätä. Mietin että jospa saan tartunnan ja tartutan muita. Olen mielelläni siemenlinkona mutta en viruslinkona. No, onneksi mulla on säästöjä, ei tässä hätää mitää.

Blogini on muuten muuttanut Halloota.comin sivuilta tänne Härdellin puolelle, tämä tiedoksi…

Se on joulunpyhät. Yksinäisyyttä ilmassa monella. Ja koronakakkakin vielä.
Koronasta on se hyvä puoli, että nyt jos koskaan jengi löytää seuraa. Ai mitenkö? No netistä. Eihän ravintoloista oikeasti löydä seuraa kuin sellainen, jolla on ulkonäköä ja joka osaa puhua kuin ruuneperi. Hiljaisemmat vässykät jäävät auttamatta varjoon.
Netissä kuka vain voi löytää seuraa. Niin pano- kuin romanttistakin seuraa.

Annan sinulle nyt ehkä ratkaisevimman ohjeen minkä kukaan voi antaa, jos aiot netistä löytää seuraa. Tai annan kolme ohjetta. Tässä ne tulevat:

1.Älä koskaan ehdota naiselle mitään. Anna naisen ehdottaa. Tulet yllättymään.
2.Keskity kuuntelemaan naista. Ole kiva, älä kiirehdi tai ehdottele seksiä.
3.Kehu hänen kauneutensa sijasta hänen älykkyyttään ja henkisiä ominaisuuksia.

Mistä sitä seuraa sitten kannattaa hakea. Onko Facebook hyvä? No on. Mene ehdottomasti kaikkiin sinkkuryhmiin mitä maa päällään kantaa. Niitä on paljon. Siellä sitten vain hengaat ja heität läppää mutta et tosiaan ehdottele. Pian juttelette jo keskenänne yksityisviestein, ja siitä se sitten alkaa. Jos kuitenkin tuntuu siltä että haluat vain seksiseuraa, niin klikkaa sitten heti tähän osoitteeseen. Siellä ovat ihan ilmaiseksi vapaat ja varatut, ja kaikki haluavat sitä yhtä asiaa…

SUOSITUIMMAT