KotiBlogitIlotytön päiväkirjaIlotytön päiväkirja: Näitä naisia kannattaa varoa!

Ilotytön päiväkirja: Näitä naisia kannattaa varoa!


Kuten olen vihjaillut, tein päätöksen lopettaa nämä hommat. Yli viiden vuoden rupeama riittää. Sanon toistaiseksi, koska eihän sitä koskaan tiedä. Tällä hetkellä mieli on kuitenkin tämä.

Jatkan silti bloggailemista, sillä minulla on paljon muistoja, tietämystä, kokemusta, ja tunnen ja seuraan toki edelleen alalla olevan ystäväpiirini kautta jatkuvasti tätä alaa.

En tiedä pitäisikö blogin nimeä muuttaa, ehkä ei. Voihan tämä olla Ilotytön päiväkirja, vaikka en enää varsinaisesti alalla olekaan.

Moni on kysellyt että mitä tarkoittavat nämä lukuisilla eri sivustoilla olevat ilotyttö-blogit, ja minä kerron nyt teille mistä on kyse.

Aloitin Metropoli-sivustolla, jossa pidin Ilotyttö paljastaa -blogia. Siirryin sieltä Halloota.comiin pitämään Ilotytön päiväkirjaa. Sittemmin siirryin Halloota.comista tänne Härdellin puolelle pitämään tuota Ilotytön päiväkirjaa. Näillä sivustoilla olen siis yksinomaan minä. Aito ja oikea.

Voita kaksi kisapakettia jääkiekon MM-kisoihin Prahaan!

Kuulin frendiltäni, että erilaisissa palveluissa ilmoittelevat naiset, jotka haluavat asiakkaastaan kuvan ennen kuin he ottavat vastaan. Näitä ”naiskerjäläisiä” kannattaa varoa. Näitä liikkuu myös ihan niillä perinteisillä ilotyttösivustoilla, en nyt mainitse nimiä. Älkää laitelko kuvia. Se mahdollistaa väärinkäytökset ja kiristämisen! En oikein edes tajua kuka normaali ilolintu niitä kehtaa pyytää. Tai kuka heille uskaltaa niitä lähettää. Ei siis ikinä, ei ikinä!

Vielä minusta. Mitäs nyt sitten, kun ura on over. En jätä erotiikkabusinesta. Minulla on säästöjä, pärjään kyllä ihan hyvin. Ehkäpä tulevaisuudessa paljastan mitä alan tehdä…

Mutta tähän loppuun vielä: mene ja hanki ilmaiseksi panoseuraa vapaista ja varatuista. Tämä saitti toimii oikeasti, tutustu!

Artikkelikuva: Unsplash

LUE MYÖS:

Jos petät, älä jää kiinni, 10 ohjetta!

Voiko olla escort-palveluja ilman seksiä?

Top-5 – Näiden suomalaiskaunottarien kanssa tahdotaan roolileikkejä





SUOSITUIMMAT