KotiBlogitIlotytön päiväkirjaIlotytön päiväkirja: Totuus Dannyn ja Helmin suhteesta!

Ilotytön päiväkirja: Totuus Dannyn ja Helmin suhteesta!


Danny ja Helmi jaksavat puhuttaa väkeä. Itse olen miettinyt, että mikä on totuus. Ja nyt kerron sen. Olen ennustaja, uskokaa pois, tämä menee näin.

Danny ja Helmi ovat antaneet ymmärtää mutta eivät ymmärrä antaa.

Ei heillä mitään seurustelu- tai seksisuhdetta ole. Tähän on tultu, koska Dannyllä oli Erika ja heillä oli oikea romanttinen suhde. Erika oli kuitenkin 10 vuotta vanhempi kuin Helmi.

Ei 19-vuotias Helmi ole Dannyn kanssa rakkaussuhteessa. Danny on vanha ketku. Hän haluaa pitää puheita yllä, flirttailla julkisuudessa paitsi naistenmiesmaineella myös tällä suhdekuviolla. Se pitää heitä pinnalla. Myös Helmi on ohjeistettu kaiketi antamaan ympäripyöreitä vastauksia.

Se on selvää että Danny VOISI haluta vakavampaakin, Helmin kanssa on sitten niin ja näin. Tyttö on nuori. Voihan olla, että kun Danny sitoo hänet uraan, he ovat paljon yhdessä ja Dannylta saa koko ajan neuvoja, siinä tapahtuu luontainen kiintymys, jossa ikäasiat katoavat. Näin voi käydä, että Helmi jopa rakastuu Dannyyn ajan oloon.

Mutta kuten sanottua: tässä mennään vähän feikkaus-mainostusvaihde päällä, ja Danny odottaa että Helmillä alkaisi vipattaa hormonit.

Lopuksi listaan TOP-5-listan suomalaisista hopeaketuista, joiden kanssa voisin harkita heti suhdetta. Eivät ole järjestyksessä

  1. Sale

2. Ike

3. Haavisto (ei vaan taida olla mahdollista)

4. Mika Ihamuotila

5. Petteri Orpo

Jos haluat seksiä, mene silloin varattujen ja vapaiden seksimekkaan ja ota omasi, ilmaiseksi. Tutustu, takuulla toimii, täällä!

LUE MYÖS:

Voiko olla escort-palveluja ilman seksiä?

Top-5 – Näiden suomalaiskaunottarien kanssa tahdotaan roolileikkejä

Nyt tulee koodikieli – 3 salaista tapaa viestittää S-marketissa, että haluat seuraa!

Miksi Danny on vanhempana parempi mies Helmille?

3 vinkkiä, ja löydät koronajoulunakin naisseuraa!

SUOSITUIMMAT