KotiUutisetSeiska: Danny ja Helmi bongattiin yhteiseltä lounaalta – ihmiset kiinnittivät huomionsa Dannyn...

Seiska: Danny ja Helmi bongattiin yhteiseltä lounaalta – ihmiset kiinnittivät huomionsa Dannyn tilaukseen


Ilkka ”Danny” Lipsanen ja Helmi Loukasmäki nähtiin yhdessä syömässä helsinkiläisen ravintolan tiloissa, kun lounasaika pyörähti käyntiin.

Herrasmiehenä Danny maksoi sekä omansa että Helmin tilaamat ruoat omasta pussistaan. Ateriansa Danny nautti huurteisen oluen kera. Kauaa he eivät paikalla viipyneet, vaan ystävykset poistuivat paikalta heti syötyään, ruokapaikasta juoruillaan.

Helmi ja Danny ovat viettäneet tiiviisti aikaa yhdessä. Syksyllä Helmi pääsi kahden musiikkialan konkarin oppiin, kun hän oli Petri Kokon ja Dannyn seurassa musiikkistudiolla opettelemassa studiotyöskentelyä.

– Kävimme hyvän ystäväni, kapellimestari ja levytuottaja Petri Kokon luona Lahdessa tutustumassa studiotyöskentelyyn. Se oli kaikkinensa hedelmällinen kokemus, kertoo Danny.

Vaikka Helmi onkin nuori, niin hänellä on jo paljon osaamista musiikin parista. Neitonen osaa soittaa neljää eri instrumenttia: kitaraa, pianoa, harmonikkaa ja viulua. Studiosessio oli kuitenkin uusi kokemus.

– Studiopäivästä jäi hyvä fiilis, oli mukavaa. Danny on tosi hyvä opettaja aivan kuin Petekin. Toki se kaikki oli vasta harjoittelua ja kokeilua, enkä vielä tiedä, mitä haluan isona tehdä. Kartoitan nyt välivuoden aikana vähän kaikenlaisia vaihtoehtoja, jutteli Helmi kokemastaan.

Lähde: Seiska





SUOSITUIMMAT