KotiUutisetTestaa ystävänpäivänä näitä seksiasentoja horoskooppimerkkisi perusteella

Testaa ystävänpäivänä näitä seksiasentoja horoskooppimerkkisi perusteella


Meedio kertoi PsychicWorld.com-nettisivustolle kahdesta seksiasennoista, joita voi testata ystävänpäivänä horoskooppimerkin perusteella. Toissapäivänä julkaistussa artikkelissa kävimme läpi ensimmäiset neljä eli Oinas, Härkä, Kaksoset ja Rapu.

Eilen julkaisimme toisen artikkelin, jossa pureuduttiin seuraaviin neljään eli Leijona, Neitsyt, Vaaka ja Skorpioni. Tästä artikkelista löydät loput. Käydäänpä sitten asian kimppuun: (klikkaa asennon nimeä, niin näet, miltä se näyttää).

Jousimies (23.11.–21.12.)

Reverse Cowgirl -asento vakuuttaa varmasti sekä sinut että kumppanisi, sillä siinä yhdistyy jännitys ja hekumallinen nautinto.

Toisena tulee Octopus-asento, joka on ihanteellinen dramaattiselle Jousimiehelle, sillä se stimuloi mainiosti aisteja.

Kauris (22.12.–19.1.)

Klassinen Cowgirl-asento on täydellinen yhdistelmä tyyliä, rytmiä ja nopeutta. Unohtamatta tietenkään sen tuomaa nautintoa.

Mitä luultavimmin syvimmän penetraation tarjoaa Spork-asento ja se sopii nimenomaan Kauriille, joka tykkää ottaa ohjat omiin käsiinsä.

Vesimies (20.1.–19.2.)

Persoonallisuutesi esiin tuova Corkscrew-asento tunnetaan hämmästyttävistä orgasmeista eli se takaa ainutlaatuista nautintoa.

Good Ex -asento luotiin juuri sinua ajatellen, sillä se on jännittävä ja erilainen. Tämä asento tiivistää täydellisesti Vesimiehen olemuksen.

Kalat (20.2.–20.3.)

Sandwich-asennosta löytyy hyvä yhdistelmä rakkautta ja intohimoa. Rakastelu Kaloille on emotionaalista yhteyttä ja kehon ymmärtämistä.

Chair and Prayer -asennossa vastaanottaja istuu tuolilla. Siinä on kyse dominoinnista ja alistumisesta, tietenkään unohtamatta nautintoa!

Lähde: PsychicWorld

Kuva: Unsplash





SUOSITUIMMAT