KotiUutisetSeksiasennot, joita voit kokeilla ystävänpäivänä horoskooppimerkkisi perusteella

Seksiasennot, joita voit kokeilla ystävänpäivänä horoskooppimerkkisi perusteella


Alkuvuosi on mennyt nopeasti, sillä jo ensi maanantaina vietetään ystävänpäivää. PsychicWorld.com-verkkosivusto jutteli meediolle, joka paljasti kaksi parasta seksiasentoa jokaista horoskooppimerkkiä kohden. Tässä ne tulevat: (klikkaamalla asennon nimeä näet, miltä se näyttää).

Oinas (21.3.–19.4.)

Splitting Bamboo -asento on tuunattu versio klassisesta lähetyssaarnaajasta. Eli aseta toinen jalka kumppanisi olkapäälle mahdollistaaksesi syvemmän fyysisen yhteyden.

Kokeile myös Joystick Joyride -asentoa, jossa nainen ratsastaa päällä ja näin saat hyvän yhteyden sisäiseen taituriisi.

Härkä (20.4.–20.5.)

Nirvana-asennossa ollaan kasvot vastakkain. Se tuo sinut lähelle kumppanisi kaikkia kehonosia sekä mahdollistaa pitkän ja intensiivisen kokemuksen.

Toinen loistava vaihtoehto intohimoiselle Härälle on Side Saddle -asento, joka on intiimi ja rytminen asento sekä visuaalisesti stimuloiva molemmille osapuolille!

VOITA 1000 € VIIKONLOPPU LUKSUSHOTELLIIN!

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Standing Ovation -asennossa seisot kumppanisi edessä nautiskellen seksin kiihkosta. Se on monipuolinen ja sen voi tehdä vaikkapa keittiössä tai suihkussa.

T-Bone-asento on toinen loistava valinta Kaksoselle. Tämä villi ja nautinnollinen asento on tunnettu g-pisteeseen osumisesta.

Rapu (21.6.–22.7.)

Rocking Horse -asento on täydellinen tapa rakastelun aloittamiseen. Se myös syventää henkistä ja aistillista yhteyttäsi kumppaniisi.

Lähes jokaisen tuntema Doggy Style -asento on myös oiva valinta läheisyydestä pitävälle Ravulle.

Huomenna julkaisemme artikkelin, jossa käydään läpi seuraavat neljä eli Leijona, Neitsyt, Vaaka ja Skorpioni.

Lähde: PsychicWorld

Kuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT