KotiUutisetKokeile näitä seksiasentoja ystävänpäivänä horoskooppimerkkiisi perustuen

Kokeile näitä seksiasentoja ystävänpäivänä horoskooppimerkkiisi perustuen


Julkaisimme eilen artikkelin, jossa kerroimme meedion jutelleen PsychicWorld.com-nettisaitille ystävänpäivänä kokeiltavista kahdesta seksiasennoista horoskooppimerkin perusteella. Siinä käytiin läpi neljä ensimmäistä eli Oinas, Härkä, Kaksoset ja Rapu.

Tässä artikkelissa käydään läpi neljä seuraavaa, eli mennäänpä sitten suoraan asiaan: (asennon nimeä klikkaamalla näet, miltä se näyttää).

Leijona (23.7.–22.8.)

Waterfall-asento on villimpi muunnelma suositusta Cowgirl-asennosta. Siinä voit ottaa ohjat ja mahtailla oikein kunnolla!

Toisena tulee Heavyweight-asento, jossa istut kumppanisi sylissä tuolilla. Tämä jos mikä tarjoaa syvää penetraatiota.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Missionary-asento eli lähetyssaarnaaja on varmasti jokaiselle tuttu. Jotkut saattavat mieltää sen tylsäksi, mutta oikein tehtynä sitä se ei ole!

Myös jännittävä ja intiitimi Upstanding Citizen -asento sopii sopii täydellisesti romanttiselle Neitsyelle.

VOITA MÖKKI RUKALTA VIIKOKSI!

Vaaka (23.9.–23.10.)

Ei ole toista samantapaista kuin 69-asento ja se sopiikin vallan mainiosti juuri Vaa’alle, koska se vastaa heidän mieltymyksiään ja tarpeitaan.

Toinen on intohimoinen Ballet Dancer -asento, jossa seisot kumppaniisi päin ja laitat jalkasi hänen vyötärön ympärille.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Bandoleer-asennossa molemmilla kumppaneilla on yhtäläinen kontrolli, mikä mahdollistaa toistensa mieltymysten löytämisen jännittävällä tavalla.

Butter Churner -asento on tarkoitettu todellisille seikkailunhakijoille! Se on syvä ja voimakas, joten sopii täydellisesti juuri Skorpionille.

Julkaisemme huomenna artikkelin, jossa pureudutaan neljään viimeiseen horoskooppimerkkiin eli Jousimies, Kauris, Vesimies ja Kalat.

Lähde: PsychicWorld

Kuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT