KotiUutisetTayler Hills, 19, aikoo luokkatapaamiseen läpinäkyvässä asussa – sensuuri lähellä

Tayler Hills, 19, aikoo luokkatapaamiseen läpinäkyvässä asussa – sensuuri lähellä


19-vuotias Tayler Hills on kotoisin Yhdysvalloista, Texasin osavaltiosta. Näyttävä nainen on haalinut jo lähes neljä miljoonaa seuraajaa, vaikka julkaisuja tämän sometilillä ei ole edes viittäkymmentä.

Leveälanteinen ja muhkeakurvinen nainen on saanut luontoäidiltä erityisen paljon naisellisia ominaisuuksia, eikä niiden esittely ujostuta tippaakaan rohkeista kuvista päätellen.

Hiljattain kaunotar kertoo aikovansa osallistua luokkakokoukseen kokovartalobodyssa, joka paljastaa jopa hieman liikaa. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun liian rohkeat kuvat ovat liikkuneet sensuurin rajamailla, kuten alla olevat kuvat osoittavat.

– Lukiotovereiden tapaaminen saattaisi olla kokemisen arvoinen, sillä kaikki joutuvat käymään turvatarkastuksen läpi, kommentoi Tayler vapaasti suomennettuna ylimmän kuvansa ohessa läpinäkyvään asuunsa hieman viitaten.

Profiilissaan Tayler kertoo olevansa täysin luomu, ja löytyypä neitoselta myös OnlyFans-sivu, jossa voi odottaa vieläkin rohkeampaa materiaalia katseltavaksi.

Katso kuumat kuvat alta tai tarvittaessa tästä. Jos kuvien reunassa on nuolia, niitä klikkaamalla näet lisää kuvia.

Kuvat: Instagram / Tayler Hills





SUOSITUIMMAT