KotiUutisetJärjetöntä mustasukkaisuutta – viaton ele kahvihetken jälkeen johti kovaan riitaan

Järjetöntä mustasukkaisuutta – viaton ele kahvihetken jälkeen johti kovaan riitaan


Kahville sukulaisensa kanssa lähtenyt mies joutui silmittömän raivon kohteeksi kohteliaan eleensä myötä. Järjetöntä mustasukkaisuutta kohdannut, parisuhteessa oleva mies joutui ikävään tilanteeseen ”silminnäkijän myötä”.

Serkkuaan tapaamaan lähtenyt mies oli sattumalta nähty tämän seurustelukumppanin ystävän toimesta, heidän istuessaan kahvilla kaikessa rauhassa. Naisen ystävä oli jopa ottanut valokuvan, jossa mies halaa serkkuaan, ja se sai tunteet kuumenemaan.

Kaupungin ulkopuolella asuva serkku oli sattumoisin tullut miehen kotikaupunkiin ja he olivat tavanneet spontaanisti. Miehen seurustelukumppani tulkitsi viattoman tapaamisen pettämiseksi, joten miehen piti todistaa kyseessä olevan tosiaan hänen serkkunsa.

Reddit-palveluun miehen jakama tarina kertoo enemmän yksityiskohtia.

– Olen seurustellut tyttöystäväni kanssa puoli vuotta. Hän on tähän asti ollut ihana nainen, kunnes hiljattain ajauduimme kovaan riitaan. Emme ole kertaakaan riidelleet aikaisemmin. Heräsin yhtenä aamuna serkkuni puhelinsoittoon, ja hän kysyi josko voisimme tavata hänen työmatkansa ohessa, mikäli olisin vapaana, mies kertoo.

Kotiin palattuaan mies joutui tyttöystävänsä raivon kohteeksi, ihmetellen moista käytöstä. Tällöin nainen näytti puhelimessaan olevaa valokuvaa. Tilanne selvisi, kun mies soitti serkulleen, jonka myötä tyttöystävä pyysi anteeksi.

Mies tarkentaa tapahtumia ja kertoo, että hänen kumppaninsa ei suoraan syyttänyt häntä pettämisestä, vaan yritti vihjailevasti saada miehen kertomaan tapaamisesta tuona aamuna. Sitten hän vain ”räjähti” huutamaan.

Tilanne jätti kuitenkin karvaan maun miehen suuhun.

– Siitä lähtien olen yrittänyt ymmärtää, mitä tapahtui. Toki ymmärrän väärinkäsityksen, mutta en oikein tiedä miten koen asian.

Sosiaalisessa mediassa jaettiin ohjeita asian läpikäymiseksi.

– Sinun pitää kertoa, että olet järkyttynyt asian tiimoilta ja sinun pitää kysyä, miksi naisesi teki tällaisen johtopäätöksen. Jos joku on pettänyt häntä aiemmassa suhteessa, niin se ei oikeuta häntä syyttämään sinua ilman todisteita, kuuluu yksi vinkki jutun lukeneelta henkilöltä.

– Istukaa rauhassa alas ja käykää asia läpi, ohjeisti puolestaan toinen.

Lähde: Mirror
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT