KotiUutisetPaige Spinarac on kuin Baywatch-sarjan seksikäs hengenpelastaja – katso kuvat!

Paige Spinarac on kuin Baywatch-sarjan seksikäs hengenpelastaja – katso kuvat!


Paige Spinarac on ilo silmälle. Paljastavaan uimapukuun pukeutunut, hiljattain 30 vuotta täyttänyt kaunotar poseerasi syntymäpäivänään paljastavassa uimapuvussa, jollaisia nähtiin taannoisen Baywatch-sarjan kuumimmilla naisilla.

Lähes neljän miljoonan seuraajan ihaileman Spiranacin sivuilta löytyy yllättävä kiinnitetty julkaisu, joka käsittää golfvinkkejä. Hän mainostaakin itseään ”Instagramin golftyttönä”. Mediassa on kerrottu, että golfin suurnimet Tiger Woods ja Rory Mcllroy kilpailevat suosiosta kaunottaren kanssa, mutta kyse on vain sosiaalisen median suosiosta, eikä golftaidoista.

Urheilullisen oloisen naisen kuvista löytyy viitteitä myös muista urheilulajeista, mutta golfin harrastaminen on antanut hänelle epävirallisen tittelin ”Maailman seksikkäin golfaaja”.

Kun katsoo alla olevia kuvia, niin ei ole ihme, että tällaiseen titteliin on päädytty. Pitkähiuksinen, naisellinen ja vaalea neitonen kääntää taatusti katseita, missä sitten ikinä kulkeekin.

Vuodet eivät Spiranacin ulkoisessa olemuksessa näy, vaikka tuoreessa kuvassa on mukana myös ripaus huumoria: kainalossa on nimittäin kypärä, jossa on vapaasti suomennettuna teksti ”Varoitus. Vanhojen vyöhyke”

Katso kuvat joko alta tai tarvittaessa tästä. Jos kuvissa on nuoli reunassa, näet sitä klikkaamalla lisää kuvia. Alempana myös yksi video.

Kuvat ja video: Instagram / Paige Spiranac





SUOSITUIMMAT