KotiSuoratoistopalvelutDisney+ Day tuo ensiesityksiä mukanaan - esimerkiksi Marvel Studiosin Thor: Love and...

Disney+ Day tuo ensiesityksiä mukanaan – esimerkiksi Marvel Studiosin Thor: Love and Thunder sekä tilaajille erikoisetuja


Obi-Wan Kenobi: A Jedi’s Return, Thor: Love and Thunder, Welcome to the Club, Tierra Incognita, Pistol, Mike, Assembled: The Making of Thor: Love and Thunder, Wedding Season sekä Sing-Along-versiot Frozen- ja Frozen 2 -elokuvista – nämä kaikki saavat ensiesityksensä Disney+ -palvelussa 8. syyskuuta. Luvassa on myös erikoisetuja tilaajille.

Disney+ Day -merkkipäivänä on myös luvassa erikoisetuja Disney+ -tilaajille: Early Access Disney Parks -huvipuistoihin ja -elämyksiin sekä tuoteuutuuksia.

Thor: Love and Thunder

Marvel Studiosin ”Thor: Love and Thunder” -supersankarielokuvassa Thor (Chris Hemsworth löytää ukkosen jumalan matkalta, jollaista hän on koskaan kohdannut. Thorin ponnistelut keskeyttää galaktinen tappaja, joka tunnetaan nimellä Gorr the God Butcher eli Teurastaja (Christian Bale), joka haluaa saada jumalat sukupuuttoon. Uhkaa vastaan Thor pyytää apua kuningas Valkyrielta (Tessa Thompson), Korgilta (Taika Waititi) ja entisen tyttöystävän Jane Fosterilta (Natalie Portman), joka Thorin yllätykseksi käyttää taikavasaraansa. Yhdessä he lähtevät tuskalliseen kosmiseen seikkailuun paljastaakseen Teurastajan koston mysteerin ja pysäyttääkseen hänet ennen kuin on liian myöhäistä.

Obi-Wan Kenobi: A Jedi’s Return

Ennennäkemättömällä kulissien takana materiaalilla, värikkäillä henkilökohtaisilla tarinoilla ja merkityksellisillä hetkillä ”Obi-Wan Kenobi: A Jedi’s Return” esittelee Lucasfilmin alkuperäisen rajoitetun Disney+ -sarjan ”Obi-Wan Kenobi” -sarjan tekoa. Eeppinen tarina, joka alkaa 10 vuotta ”Star Wars: Revenge of the Sith” -elokuvan dramaattisten tapahtumien jälkeen. Tämä Lucasfilmin ja Supper Clubin dokumentti tutkii Obi-Wan Kenobin ja Anakin Skywalkerin paluuta valkokankaalle sekä Ewan McGregorin ja Hayden Christensenin klassikkorooleihinsa. Ohjaaja Deborah Chow, näyttelijät ja työporukka pohtivat matkaansa kertoakseen uuden tarinan ikonisten Tähtien sota -hahmojen Obi-Wan Kenobin, Darth Vaderin ja prinsessa Leian kanssa samalla kun esittelevät saagaan uusia sankareita ja roistoja.

Wedding Season

Toivoton romantikko Stefan tapaa karismaattisen Katien, ja huolimatta hänen kihlautumisestaan varakkaan kiinteistöpohatan pojan kanssa, pyörteellinen suhde alkaa hääkesän aikana. Ennen pitkää he pakenevat lakia, ja Katie on pääepäilty järkyttävästä rikoksesta. Voivatko he torjua poliisit, järjestäytyneet rikolliset ja heidän monimutkaiset tunteensa toisiaan kohtaan yrittäessään selvittää nimeään?

Mike

Kahdeksan jaksoinen sarja tutkii Mike Tysonin nyrkkeilyuran ja henkilökohtaisen elämän myrskyisiä ylä- ja alamäkiä – rakastetusta maailmanlaajuisesta urheilijasta hylkiöksi ja takaisin. Tysoniin keskittyvä sarja tarkastelee muun muassa hänen mainetta ja median voimaa, naisvihaa, amerikkalaisen unelman lupauksia ja viime kädessä omaa rooliamme Tysonin tarinan muovaamisessa.

Frozen ja Frozen 2 -Sing-Along-versiot

Disney+ julkaisee uudet Sing-Along-versiot Walt Disney Animation Studiosin Frozenista ja Frozen 2:sta. Kun tilaajat katsovat näiden elokuvien Sing-Along-versioita, he voivat uppoutua musiikkiin ruudulla näkyvien sanoitusten avulla. Sing-Along-versiot ovat saatavilla alkuperäisellä kielellä (englanniksi).

Katso yläpuolelta tai YouTubesta Disney+ Dayn esittelyvideo.

Lähde: Disney+

Kesän 2022 hitti, joka on villinnyt naiset! Klikkaa ja tutustu.

SUOSITUIMMAT