KotiUutisetLentoemännät kertoivat asioita, jotka saavat heidät "välittömästi vihaamaan" matkustajia

Lentoemännät kertoivat asioita, jotka saavat heidät ”välittömästi vihaamaan” matkustajia


Matkustamomiehistön jäsenet puhuivat asioista, joita matkustajan ei koskaan pitäisi tehdä lentokoneessa joko siksi, että se saa heidät vihaiseksi tai siksi, että se on heidän mielestään törkeää.

Reddit-keskustelupalstalla eräs henkilö pyysi lentoemäntiä kertomaan, mitä ”asioita on vältettävä lentokoneessa”, ja he vastasivat.

Älä ole humalassa

Eräs matkustamomiehistön työntekijä sanoi: ”Humalaiset ihmiset. Kaikki humalaiset ihmiset nousun jälkeen ovat kauheita, kunnes nukahtavat. Sitten he vain haisevat.”

Toinen työntekijä sanoi, että olisi hyvä, jos ”he tekisivät alkotestin ennen koneeseen astumista, jotta humalaiset eivät pääsisi lennolle. Myöskään alkoholia ei pitäisi myydä koneessa”.

Repiminen ja käskyttäminen

Erään lentoemännän perheenjäsen huomautti: ”Vanhempi sisareni työskenteli lentoemäntänä. Hän vihasi sitä, kun ihmiset heittivät käsimatkatavaransa hänen jalkoihinsa ja käskivät häntä ”etsiä sille paikka”.

Asiaa tuki myös lentoemäntä, joka kirjoitti: ”Älä revi univormujamme! Jos kerromme, ettei laukkuille ole enää tilaa, kuuntele meitä.”

Kynsien leikkaaminen

Eräs yli 20 vuotta työskennellyt matkustamomiehistön jäsen sanoi: ”Yksi inhokeistani on kynsien tai varpaiden kynsien leikkaaminen lentokoneessa.”

Älä yritä liittyä kymppikerhoon

Kynsien leikkaamisesta kertonut pitkän linjan henkilökunnan jäsen myös huomautti: ”Moni yrittää päästä kymppikerhoon. Ihmiset eivät tiedä kuinka likainen vessa oikeasti on, kun ihmiset pissaavat kaikkialle siellä” ja jatkoi: ”Ilmakuoppien jälkeen se kosteus vessan lattialla ei ole pesualtaasta, luota minuun.”

Turha norkoilu

Yritä välttää joutumasta henkilökunnan tielle, sillä eräs lentoemäntä sanoi, että inhottavaa on matkustajien ”hengailu keittiössä”.

Hän selitti: ”Ymmärrän tarpeen venytellä jalkoja, varsinkin pitkällä lennolla… mutta kun valmistelen tai täydennän kärryjäni mitä tahansa palvelua varten, jota tarjoamme jo niin pienessä tilassa, en tarvitse sinua tekemään työstäni vielä vaikeampaa.”

Käytä kuulokkeita

Sama lentoemäntä lisäsi: ”Pelin/elokuvan/musiikin pelaaminen ilman kuulokkeita. Tämä on pahinta, varsinkin pitkillä lennoilla. Kukaan ei halua kuunnella musaasi lennon aikana!!!”

Älä nojaa ikkunaan tai käytä shortseja

Tämä koskee enemmän hygieniaa kuin lentoemäntäsi ärsytystä. Matkustamomiehistön jäsen Tommy Cimato huomautti, että jotkut koneen osat ovat likaisempia kuin toiset.

”Älä nukahda ja nojaa päätäsi ikkunaan”, hän sanoi. ”Et ole ainoa, joka on tehnyt niin, etkä tiedä kuinka moni ihminen tai lapsi on pyyhkinyt käsiään tai muuta ikkunaa.”

”Yritä olla käyttämättä shortseja, kun olet lentokoneessa”, hän jatkoi. ”Se on sama asia kuin ikkuna kanssa – koskaan ei tiedä kuinka puhdasta siellä on, joten jos käytät pitkiä housuja, niin on pienempi mahdollisuus saada kaikenlaisia bakteereja.”

Lähde: The Daily Star

Kuva: Pixabay

Kesän 2022 hitti, joka on villinnyt naiset! Klikkaa ja tutustu.





SUOSITUIMMAT