KotiUutisetKelloggilta takaisinveto tuotteesta mahdollisten ilmoittamattomien maito- ja pähkinäallergeenien takia

Kelloggilta takaisinveto tuotteesta mahdollisten ilmoittamattomien maito- ja pähkinäallergeenien takia


Aamupalaruokien valmistaja Kellogg Company tekee vapaaehtoisen takaisinvedon pienestä määrästä Kellogg’s Classic Crunchy Müsli -tuotepakkauksia. Takaisinvedon syynä on se, että kyseiset tuotepakkaukset saattavat sisältää suklaata ja hasselpähkinöitä, joita ei ole ilmoitettu ainesosaluettelossa allergeeneina. Nauttiessaan tuotetta pähkinä- ja maitoallergiasta kärsiville voi syntyä allergisen reaktion riski.

Tuote, jota takaisinveto koskee:

Kellogg’s Classic Crunchy Müsli, jonka EAN koodi on 5059319017310, parasta ennen -päiväys 07.02.2023 ja valmistusaika klo 8.01-8.12.

kelloggs-crunchy-musli

Takaisinveto ei koske muita Kellogg muroja.

Suoritettuaan kattavan tutkimuksen Kellogg on tunnistanut tämän ongelman syyksi yksittäisen tapahtuman; pieni määrä Kellogg’s Extra Dark Chocolate & Hazelnut Granolaa lisättiin vahingossa Kellogg’s Classic Crunchy Müsliin tämän valmistuksen yhteydessä. Olemme vakuuttuneita siitä, että tämä hyvin pienen tumman suklaan ja hasselpähkinöiden määrän joutuminen rajoitettuun erään Kellogg´s Classic Crunchy Müsli -tuotepakkauksia on yksittäinen tapaus. Haluamme silti olla erittäin varovaisia, ja siksi teemme takaisinvedon.

Olemme ryhtyneet välittömiin toimiin varmistaaksemme, että vastaavaa ei tapahdu uudelleen.

Kelloggilla elintarvikkeiden turvallisuus ja laatu ovat tärkein prioriteetti. Noudatamme elintarvikestandardeja ja elintarviketurvallisuusmääräyksiä kaikilla markkinoilla, joilla valmistamme ja myymme tuotteitamme. Meillä on kaikissa tuotantolaitoksissamme käytössämme tarkat toimenpiteet ja käytännöt ​​varmistaaksemme, että ruokamme tuotetaan säädösten mukaisissa olosuhteissa.

Tuotetta ostaneiden maito- tai pähkinäallergisten kuluttajien tulee ottaa yhteyttä kauppaan, josta ovat tuotteen ostaneet tai vaihtoehtoisesti Kelloggiin tuotteen korvausta tai rahojen takaisinmaksua varten. Kelloggin kuluttajapalvelun löydät täältä.

Lähde ja kuvat: Kellogg Group

Kesän 2022 hitti, joka on villinnyt naiset! Klikkaa ja tutustu.





SUOSITUIMMAT