KotiUutisetMurskalukemat! Suomi kaatoi Slovakian Nuorten U20-jääkiekon MM-kisoissa

Murskalukemat! Suomi kaatoi Slovakian Nuorten U20-jääkiekon MM-kisoissa

Eilen illalla Suomi kohtasi Slovakian nuorten U20-jääkiekon MM-kisaottelussa Kanadan Edmontonissa.

Suomen maalilla nähtiin ensimmäistä kertaa Juha Jatkola, joka pelasi hienon pelin. Slovakia oli alussa vahva, mutta Kasper Simontaival teki Suomen ensimmäisen maalin, kun peliä oli pelattu vain noin 30 sekuntia.

Ensimmäisessä erässä Slovakia sai tehtyä yhden maalin ja Suomi vielä toisen. Toiseen erään lähdettiin siis tilanteessa 2-1 Suomelle.

Toisessa erässä Slovakia sai tehtyä toisen maalin ja Suomi neljä maalia, joista yhden teki Oliver Kapanen toisiksi viimeisellä minuutilla. Kolmanteen erään lähdettiin tilanteessa 6-2 Suomelle.

Kolmannessa erässä ei ollut nähtävissä sen kummempaa taistelua. Suomi teki vielä kolme maalia, joista viimeisen teki ylivoimalla Kasper Puutio. Ottelu siis päättyi Suomen upeaan voittoon 9-3.

Seuraava Suomen ottelu on isäntämaa Kanadaa vastaan tiistaina klo 01.00.

Lähde: Ilta-Sanomat & Jatkoaika

Kuva: Leijonat

Kesän 2022 hitti, joka on villinnyt naiset! Klikkaa ja tutustu.