KotiUutisetEx-painija väittää harrastaneensa seksiä miljoonan naisen kanssa

Ex-painija väittää harrastaneensa seksiä miljoonan naisen kanssa


Entinen WWE-painija Virgil, oikealta nimeltään Michael Jones, esiintyi jokin aika sitten The Breadstick Diaries -nimisessä podcastissa.

Puhuessaan podcastin isännän Vinny Vegasin kanssa Virgil suostui vastaamaan muutamiin fanien kysymyksiin ja yksi kysyi: ”Mikä on numerosi Virgil, kuinka monen naisen kanssa olet ollut?”

”En tiedä, ehkä… maailmanlaajuisesti? Luultavasti miljoona”, hän sanoi.

Vegas alkoi nauramaan ja sanoi: ”Virgil, oikeasti, miljoona?”. Hän jatkoi, että Virgilin numero on sitten ”enemmän kuin Ric Flairin”.

Vaikka Virgil kuulosti erittäin varmalta, että hän on ollut niin monen naisen kanssa, kuuntelijat olivat valmiina kumoamaan hänen ylevät arvionsa.

Eräs kommentoija sanoikin: ”Okei, tein laskelman: Virgil syntyi 7. huhtikuuta 1951. Jos hän on ollut 1 000 000 naisen kanssa, se on keskimäärin yksi nainen joka 37,5 minuuttia hänen koko elämänsä ajan syntymästä lähtien.”

Entinen showpainija Ric Flair väitti, että hän on harrastanut seksiä yli 10 000 naisen kanssa koko WWE-uransa aikana. 73-vuotias mies esitti väitteet vuoden 2017 ESPN-dokumentissa, joka kertoi hänen elämästään ja urastaan.

Tämä tarkoittaisi, että jos Flair on ollut seksuaalisesti aktiivinen 16-vuotiaasta lähtien, hän on harrastanut seksiä kolmen eri naisen kanssa viikossa 54 vuoden ajan.

Lähde: LADbible

Kesän 2022 hitti, joka on villinnyt naiset! Klikkaa ja tutustu.





SUOSITUIMMAT