KotiUutisetSeiska: Roope Salmisen avopuoliso on Sannin eksä - tsekkaa täältä pariskunnan muut...

Seiska: Roope Salmisen avopuoliso on Sannin eksä – tsekkaa täältä pariskunnan muut ex-kumppanit


Näyttelijä, laulaja ja juontaja Roope Salminen, 32, ei ole kommentoinut viime aikoina yksityiselämäänsä julkisesti eikä mahdollista puolisoaan, mutta Seiska uutisoi varmana tietona, että Salminen asuu yhdessä laulaja Evelinan kanssa. Lehden mukaan pari seurusteli jo silloin, kun Salminen asui lapsensa äidin, Helmi-Leena Nummelan kanssa.

Seiska muistelee nyt Salmisen ja Evelinan edellisiä rakkaita. Muutamia vuosia sitten lehti uutisoi, että Salminen petti silloista avopuolisoaan Sara Sieppiä Nummelan kanssa. Salminen ja Sieppi erosivat vuonna 2018.

Myös Siepin ja Salmisen seurustelun alkuajoista on paljastunut ikäviä asioita. Sieppi kertoi Iltalehdelle aloittaneensa seurustelun Salmisen kanssa vuonna 2015. Myöhemmin Salmisen saaman sakko- ja vahingonkorvaustuomion mukaan selvisi, että Salminen oli pakottanut erään naisen seksuaaliseen tekoon juuri samoihin aikoihin, kun hän vokotteli Sieppiä.

Seiskan mukaan Evelinan ex-rakas puolestaan oli varsin pitkään laulaja Sanni. Lehti uutisoi vuonna 2016 parin kuhertelusta lemmenlomalla Kreikassa.

Alla kuvia Salmisen ja Evelinan ex-rakkaista.

Lähde: Seiska

Kuvat: Instagram





SUOSITUIMMAT