KotiUutisetIL: Aikuisviihdesivustolla esiintynyt 90 päivää morsiamena -realitysarjan kaunotar sai potkut!

IL: Aikuisviihdesivustolla esiintynyt 90 päivää morsiamena -realitysarjan kaunotar sai potkut!


90 päivää morsiamena -tositelevisiosarjan faneille on varmasti tullut tutuksi seitsemissä kymmenissä oleva Debbie Johnson. Kyseisen sarjan Sinkkuelämää -versiossa hän etsiskelee rakkautta ja seksiä, mutta aiemmin sarjassa keskityttiin hänen poikansa Colt Jonhsonin suhdekiemuroihin.

Colt asuu tätä nykyä eri osoitteissa vaimonsa Vanessa Guerran kanssa ja tästä he syyttävät Debbietä, joka asuu vielä poikansa Coltin luona. Debbie puuttuu liikaa poikansa asioihin ja tällaisia syytöksiä on kuultu myös Coltin exiltä Jess Carolinelta ja Larissa Dos Santos Limalta.

Syyskuussa 2020 Larissa sai potkut sarjasta, kun hän liittyi aikuisviihdesivustolle ja tästähän TLC-kanava ei tykännyt lainkaan. Larissa teki myös tilin OnlyFans-palveluun, jossa hän jakoi rohkeaa sisältöä. Larissan jo kuvattua materiaalia kuitenkin käytettiin sarjassa ja hän tilitti asiasta Instagramin Storiesissa:

– Anteeksi vain, TLC, en ymmärrä, miksi minun tarinani on yhä mukana sarjassa. Minähän en edusta teidän hyveellisiä arvojanne – koska TLC ei anna ruutuaikaa kenellekään, joka on mukana aikuisviihdebisneksessä.

Haluatte silti yhä käyttää minun tarinaani rahan takomiseen. Olette tekopyhiä.

Silti Debbie vielä haukkuu Vanessaa, Jessiä ja Larissaa, sillä hänen mielestään he sekoittivat hänen poikansa Coltin pään.

Lähde: Iltalehti

Lelut aikuiseen makuun kotiovellesi edullisesti ja helposti

– Tilaa huomaamattomasti netistä suoraan kotiovelle tai pakettiautomaattiin.

– Suomalaisesta verkkokaupasta.

– Huolella valitut tuotteet, jotka todistetusti toimii.

– Nopealla toimituksella omasta varastosta.





SUOSITUIMMAT