KotiUrheiluJääkiekkoNappaako Suomi jälleen helpon voiton Yhdysvalloista illan ottelussa?

Nappaako Suomi jälleen helpon voiton Yhdysvalloista illan ottelussa?


Jääkiekon MM-kilpailut jatkuvat Suomen osalta tänään illalla Tampereen Nokia Arenalla. Suomi kohtasi avausottelussaan heikon Norjan ja lauantaina vastaan asettui kunnon kamppailun tarjonnut Latvia. Tänään on kuitenkin vuorossa ensimmäinen todella kova ottelu, kun Suomi saa vastaansa USA:n joukkueen.

USA on aloittanut oman urakkansa helpolla voitolla Latviasta. Eilen Yhdysvallat joutui kuitenkin jatko-ajalle Itävaltaa vastaan, mutta selviytyi kuitenkin ottelusta voittajana.

Kahden ensimmäisen ottelun perusteella Yhdysvallat tuskin on Leijonille mitenkään erityisen kova vastus. Samoilla linjoilla ovat myös vedonlyöjät, sillä Suomen kerroin ottelun voitolle on 1.74 ja USA:n peräti 4.30. Tasapelin mahdollisuus on vielä USA:n voittoa pienempi kertoimella 4.50.

Illan veikkaustipsiksi kannattaa lähteä hakemaan Suomen maalintekijää. Esimerkiksi Suomi-Latvia -ottelussa ratkaisevan maalin iskenyt Mikael Granlundin kerroin maalinteolle on 2.85. Jos Granlund paukuttaa ottelussa kaksi maalia, on kerroin peräti 11.00. 

Suomi-USA alkaa tänään TV2:lla kello 20.15.

Lähde: Coolbet





SUOSITUIMMAT