KotiUutisetOsta oma Marika Fingerroos

Osta oma Marika Fingerroos


Marika Fingerroos Experience on Marikan muotoja mukaileva aikuisten lelu miehille. 

– Tässä mittasuhteet on just samat kuin mulla, sanoo Marika.

Sain.fi tuo myyntiin Marikan muotoja mukailevan lelun, joka on valmistettu täydellisesti, ihoa mukailevasta SoftSkin-materiaalista. Tuntuma on erittäin luonnollinen, eikä se hankaa. Lelussa on kaksi erilaista seikkailupistettä, joten perinteisen lisäksi, pääsee nauttimaan myös siitä toisesta, entistäkin tiukemman tunteen tuovasta tuntumasta.

– Lupasin laittaa kroppaa likoon ja tässä sitä mennään. Olen todella ylpeä kaikista meillä myynnissä olevista tuotteista ja tämä ei tee poikkeusta, sanoo Marika. 

– Väitämme, että tämän lähemmäksi aitoa tuntumaa et enää pääse. Tämän totesi myös testiryhmämme jäsenet; tämä on suorastaan pelottavan hyvä!

Testiryhmä piti tuotetta mullistavana. Meillä testiryhmä aidosti testaa jokaisen tuotteen, ennen myyntipäätöksen tekemistä. Näin varmistamme, että myymämme tuotteet oikeasti toimivat, ovat luotettavia ja asiakas saa hinta-laatusuhteeltaan erinomaisen tuotteen.

– Ajatus yhteydestä Marikaan ja täysin kädet vapauttava tyydytyskokemus on hämmästyttävän lähellä oikeaa, hehkuttaa testiryhmä.

Painoa tällä upeudella on peräti 7 kiloa ja pituutta 41 senttiä, joten se pysyy paikallaan vähän kovemmassakin menossa.

– Painon ansiosta voit säädellä mm. alipainetta, jolloin Marika Fingerroos Experience tuntuu entistä tiukemmalta, kertoo testiryhmän jäsen.

Voit käyttää tuotetta useissa erilaisissa asennoissa, vain mielikuvitus on rajana. Marika Fingerroos Experience on myös joustava ja miellyttävä käsitellä.

– Nyt voi unohtaa halvat muoviputkilot. Hanki kerralla kunnollinen. Et pety, sanoo testityhmän jäsen painoikkaasti.

Sain.fi juhlii avajaisiaan koko Vappuviikonlopun 29.4.-1.5. antamalla kaikista tuotteista -30% alennuksen.

Lähde ja kuvat: Sain.fi





SUOSITUIMMAT