KotiUutisetHausmylly julkaisi uutta musiikkia - kuuntele täältä uunituore Ikävä-kappale!

Hausmylly julkaisi uutta musiikkia – kuuntele täältä uunituore Ikävä-kappale!


Hausmylly-yhtyeellä on yli 30 vuoden taival kotimaisen dance-pop-musiikin pioneerina ja tienraivaajana. Kilometrien aikana on kertynyt kulta- ja platinalevyjä, tuhansia keikkoja sekä kymmeniä miljoonia striimejä. Legendaarinen yhtye on ollut raivaamassa kotimaisen dance-pop-kulttuurin nousua ja kehittymistä Suomessa.

Hausmylly sai Ikävä-biisin Juha Avokedolta kesällä 2018. Hän on säveltänyt myös yhtyeen menestyksekkään Aurinko-biisin, joka on striimannut reilusti yli kultarajan (2 miljoonaa). Muita Avokedon säveltämiä biisejä Hausmyllylle ovat Nostalgiaa ja Älä anna mun nukahtaa.

Tule ja ota omasi. Avajaistarjouksena KAIKKI tuotteet -30%

Ikävä-biisi on ollut muhimassa taustalla vuosia ja siihen on ehditty matkan aikana kokeilemaan useita eri sanoituksia. Sitä on ehditty myös työstämään studiossa useaan otteeseen. Jotenkin on kuitenkin tarvittu lisäaikaa ja tunnetta löytää se oikea kulma biisiin sekä sen julkaisuajankohtaan.

Lopullinen teksti rakentui karanteenin aikana, kun Enzo Pulkkinen ja Mia Helen viettivät tiiviisti aikaa saman katon alla – niin kuin moni meistä. Tekstiin kiteytyy tarinaa avioliiton karikoista, kun mitään eikä ketään saa pitää itsestäänselvyytenä. Se johtaa helposti tilanteeseen, kun mikään ei lopulta tunnu miltään. Siksi biisistä on kasvanut Enzolle ja Mialle erityisen tärkeä kokonaisuus, joka kiteyttää neljään minuuttiin täysillä elettyä elämää. 

Mutta, biisin kokonaisuus kuitenkin säilyy uskollisen energisenä kaikille tanssiville Hausmylly-faneille. Tarkoitus on edelleen saada ympäristössä energiaa aikaan ja tietyissä tilanteissa nostattaa myös tunnetasoja ylös.

2022 Hausmylly kiertää jälleen aktiivisesti ympäri Suomea Aurinko Tour -kiertueen siivittämänä. Yhtyeen viimeisimmässä kokoonpanossa mukana ovat: Enzo, Tuomas ”Gary” Keskinen, Miska ja Melli.

Kuuntele alta tai YouTubesta Ikävä-kappale, jonka säveltänyt Juha Avoketo, sanoittanut Enzo Pulkkinen ja Mia Helen sekä sovittanut Tuomas Keskinen ja Juha Avoketo.

Lähde ja kuva: Hausmylly
SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje