KotiUutisetIS: Twitch-striimaaja Amouranth lopettaa OnlyFans-palvelussa, vaikka tulot ovat huiman suuret!

IS: Twitch-striimaaja Amouranth lopettaa OnlyFans-palvelussa, vaikka tulot ovat huiman suuret!


Yksi Twitch-palvelun suosituimmista naisstriimaajista on Amouranth-nimeä käyttävä 28-vuotias Kaitlyn Siragusa. Hän kertoi Dexerto-nettisivulle lopettavansa OnlyFans-tilinsä kesäkuussa, koska sen pyörittäminen vie aikaa pois muilta asioilta.

– On ollut vaikea parantaa Twitch-striimini laatua ja viihdearvoa houkutellakseni enemmän katsojia valtavirrasta, koska olen keskittynyt tekemään asioita, jotka eivät todellakaan houkuttele heitä katsomaan minua.

Siragusa on investoinut Twitch-kanavaansa melkein 400 000 dollaria, mutta mitä kanavalla sitten tullaan sitten jatkossa näkemään, niin siitä ei ole tarkempaa tietoa.

”Ostin tämän vaimolle ja kyllä tykkäsi. Oli kiihottava katsella oven raosta, kun vaimo käytti tätä suihkussa. Ilmeestä päätelleen oli hyvä ostos.” – Pasi 44v, parisuhteessa

Monet ihmettelevät, miksi Siragusa sulkee OnlyFans-tilinsä, sillä hän kertoi Twitterissä tienaavansa sillä kuukaudessa noin 1,5 miljoonaa dollaria. Voit tsekata päivitys alta tai Twitteristä.

Siragusa kertoi Vicen tekemässä My Life Online -nettisarjassa, että hänen vanhemmat ovat aika konservatiivisia, mutta heidän käsitys muuttui OnlyFansia kohtaan, kun Siragusan jättimäiset tulot tulivat ilmi.

Siragusalla on Twitch-palvelussa huimat 5,3 miljoonaa fania ja Twitterissä 2,2 miljoonaa seuraajaa.

Mainittakoon vielä, että kun Elon Musk osti jokin aika sitten Twitteristä 9 % osuuden, niin Siragusa kehui hänen päätöstään. Kaunotar oli nimittäin mielissään, ettei Musk lähtenyt perustamaan omaa sosiaalisen median alustaa. Asiasta uutisoi The Celeb Post -sivusto Instagram-postauksessaan, joka löytyy alta.

Lähde: Ilta-Sanomat

SUOSITUIMMAT