KotiUutisetOululainen Henriikka on valloittava striimaaja – katso kuvat!

Oululainen Henriikka on valloittava striimaaja – katso kuvat!


Nimimerkillä Henksuliini tunnettu Henriikka Halonen on valloittanut monien sydämen suorilla videolähetyksillään, joissa kaunotar juttelee mukavia yleisönsä kanssa.

– Vaikka pelaaminen ei aina niin laadukasta olekaan, saat myös nauttia mun ihanan kuplivasta luonteesta sekä oulun murteesta <3.

Näin lukee Henksuliinin kanavan kuvauksessa, jossa hän myös kertoo olevansa 23-vuotias.

Tavallisesti Halosen lähetykset keräävät satamäärin katsojia, jotka tulevat nauttimaan hänen seurastaan ja tarjoamastaan viihteestä. Joskus tarjolla on myös kilpailuja, joista voi voittaa esimerkiksi lahjakortteja.

Huomion keskipisteenä on kuitenkin valloittavan upea ja urheilullinen Henriikka, jonka kaunis olemus saa paljon huomiota.

”Siis VAU! Ei riitä sanat kuvaamaan, oli tämä niin hyvä laite!.” – Miisa 22v, sinkku

Kanavalla on myös eräänlainen pistesysteemi, jolla voi ilahduttaa niin muita katsojia kuin itse striimaajaakin. Yksi suosituimmista toiminnoista on 50 000 pisteen arvoinen ”lankutus”, jonka lunastuksen jälkeen Halonen pyrkii olemaan lankkumaisessa asennossa minuutin ajan. Urheilulliselle naiselle tämä ei ole konsti eikä mikään, vaikka liike aiheuttaakin hieman ponnisteluja.

Yksi suosittu toiminto liittyy ääniefekteihin, joita katsojat voivat ostaa biteillä. Äänet ovat tavallisesti jotakin hauskaa, kuten säikytysääniä tai elokuvamaailmasta tuttuja efektejä. Joukossa on myös pieruhuumoriin liittyviä aiheita, jotka ovat erityisen suosittuja edellä mainitun lankutuksen vuoksi.

Erään katsojan ottama klippi on kerännyt hetkessä paljon katselukertoja, sillä ostettu ääniefekti ei olisi voinut huvittavampaan kohtaan sattua. Videolla ”pieru” kuuluu kesken lankutuksen. Katso se tästä linkistä.

Samainen nimimerkki on napannut myös toisen klipin, jossa Henriikka esittelee hiljattain ostettuja nahkahousuja suorassa lähetyksessään. Hintalappukin on vielä ahterin puolella kiinni, mutta se ei näkymiä haittaa.

Alla upeita kuvia valloittavasta Henriikasta.

Lähteet ja kuvat: Instagram ja Twitch / Henriikka Halonen





SUOSITUIMMAT