KotiUutiset"Ulkomaista tekstiä" kirjoittanut mies ilmiannettiin turvamiehille – "noloa"

”Ulkomaista tekstiä” kirjoittanut mies ilmiannettiin turvamiehille – ”noloa”


Lentokoneessa ollut naismatkustaja näki vierustoverinsa kirjoittavan ”ulkomaista tekstiä” ja ilmaisi huolensa henkilökunnalle. Totuus oli lopulta erittäin kiusallinen.

Sosiaalisessa mediassa leviää tarina, jossa matematiikkaan hurahtanut mies ja utelias kanssamatkustaja ajautuivat törmäyskurssille.

Italialaistaustainen Guido Menzio, Pennsylvanian taloustieteiden professori joutui todella noloon tilanteeseen, kun hän päätti alkaa ratkomaan matemaattisia pulmia ennen kuin lentokone oli edes lähtenyt matkaan.

Menzion vieressä istunut nainen oli valittanut huonovointisuuttaan, mutta todellisuudessa se oli vain tekosyy kertoa turvamiehille näkemistään ”koukeroista”. Nainen sujautti lentoemännälle lapun, jonka seurauksena lentokone tyhjennettiin matkustajista odottelun jälkeen.

Lentokoneen pilotti kehottaa Menziota astumaan ulos lentokoneesta ja saattaa hänet ulos, jossa odottaa FBI:n agentin näköinen mies. Menziolle kerrotaan, että hänen vieressään istunut nainen luuli tällä olevan pahat aikeet mielessä näkemiensä töherrysten vuoksi.

Tämän kuultuaan Menzio repeää nauramaan ja esittelee matematiikan tehtäviään.

– Se oli hieman huvittavaa. Mutta myös hieman huolestuttavaa. Nainen vain katsoi suuntaani ja teki johtopäätöksen, että olen pahoin aikein liikkeellä. Tuon takia lento myöhästyi 1,5 tuntia, kommentoi Menzio.

Jupakan selvittyä lentokoneen pilotti oli erittäin kiusaantunut tilanteesta, koska naisen luulot olivat vain ”noloa vainoharhaisuutta”. Nainen päättikin mennä myöhäisemmällä lennolla takaisin kotiinsa.

Lähde: Mirror
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT