KotiPelitAssassin’s Creed Valhalla -toimintaroolipeli aloitti joulujuhlat

Assassin’s Creed Valhalla -toimintaroolipeli aloitti joulujuhlat


18.12.2020 – Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) on tuonut talvipäivänseisausta juhlistavan yule-juhlan Assassin’s Creed Valhalla -toimintaroolipeliin.

Yule-kausi kestää pelissä kolme kuukautta ja se tuo peliin sekä ilmaista tarinasisältöä että ajankohtaan liittyviä pelitapahtumia. Luvassa on myös uusia haasteita palkintoineen. Germaaninen yule-juhla on keskitalven juhlakausi, jota myös viikingit juhlistivat vuoden synkimpään aikaan. Suomessa tapahtumaa kutsutaan tietenkin jouluksi ja nyt monet sen perinteet valtaavat myös Assassin’s Creed Valhalla -pelimaailman.

Juhlakausi heijastuu pelimaailman ympäristöön ja ajankohtaisiin tapahtumiin. Yule-tapahtumat ovat käynnissä 7. tammikuuta asti viikinkikylän omalla alueella. Siellä haasteina ovat muun muassa uusi juomapeli, jousiammuntakisa, nyrkkitappelukoitos ja kaksi uutta sivutehtävää. Näiden ohella pelaaja voi ansaita uusia yule-teemaisia palkintoja, kuten asusteita ja koristeita.

Kokeakseen yule-juhlan riemun, pelaajan pitää edistyä pelissä Englantiin asti ja läpäistä pelin tarinankaaren ensimmäinen osa joko Grantebridgesciren tai Ledecestresciren osalta. Sen jälkeen juhlatilaisuus tulee koettavaksi automaattisesti pelihahmon viikinkikylässä.

Myös tosimaailman Ravensthorpe, noin 500 asukkaan kylä Englannissa, juhlistaa pelin ensimmäisen kauden alkua julistamalla viikon mittaisen Valhalliday-juhlajakson. Juhla kestää jouluaattoon asti ja kylän paikallisessa pubissa on tämän ajan peliteemainen noutoruokatarjoilu. Lisäksi Ubisoft on lahjoittanut 5 000 dollaria kylän leikkipuisto- ja muihin yhteisöprojekteihin.

Pelin päivitys tuo lisäsisältöä myös yule-kauteen helmikuussa, jolloin on luvassa uusia jokirosvouskohteita vaihtelevilla vaikeustasoilla. Samalla päivitys tuo mahdollisuuden kerätä kokemuspisteitä pelihahmon jomsviking-sotureille ja näin kohentaa sotureiden taitotasoa. Päivityksen myötä on myöhemmin luvassa myös uusia kykyjä ja palkintoja.

Assassin’s Creed IV Black Flag– ja Assassin’s Creed Origins -toimintapelit luonut pelistudio Ubisoft Montreal vie pelaajat viikinkiajalle ja kertoo Eivor-viikinkisoturin tarinan. 800-luvulle sijoittuva Assassin’s Creed Valhalla -peli esittelee upean, avoimen ja eläväisen pelimaailman, joka nivoo yhteen sekä viikinkien ryöstöretket että Englannin synkän ja verisen aikakauden. Peli tuo sarjaan uusia ominaisuuksia, kuten mahdollisuuden järjestää omia ryöstöretkiä ja perustaa oma uudisasukasyhteisö uuteen maahan. Vahvistamalla omaa yhteisöä kasvaa myös pelaajan johtaman alueen vaikutusvalta. Pelaajan ohjastama Eivor voi pelaajan valinnan mukaan olla mies- tai naistaistelija. Omaa hahmoaan voi myös muokata monella tapaa hiustyylien, tatuointien, sotamaalausten ja varusteiden osalta ilmentämään omaa tyyliään.

Assassin’s Creed Valhalla on saatavilla Xbox Series X/S-, Xbox One-, PlayStation 5- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille sekä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta pc-tietokoneille. Lisäksi peli on saatavilla Ubisoft+- ja Stadia-pelipalveluista. Pelin ikäraja on PEGI 18.





SUOSITUIMMAT