Koti Pelit Assassin’s Creed Valhalla -toimintaroolipeli aloitti joulujuhlat

Assassin’s Creed Valhalla -toimintaroolipeli aloitti joulujuhlat
18.12.2020 – Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) on tuonut talvipäivänseisausta juhlistavan yule-juhlan Assassin’s Creed Valhalla -toimintaroolipeliin.

Yule-kausi kestää pelissä kolme kuukautta ja se tuo peliin sekä ilmaista tarinasisältöä että ajankohtaan liittyviä pelitapahtumia. Luvassa on myös uusia haasteita palkintoineen. Germaaninen yule-juhla on keskitalven juhlakausi, jota myös viikingit juhlistivat vuoden synkimpään aikaan. Suomessa tapahtumaa kutsutaan tietenkin jouluksi ja nyt monet sen perinteet valtaavat myös Assassin’s Creed Valhalla -pelimaailman.

Juhlakausi heijastuu pelimaailman ympäristöön ja ajankohtaisiin tapahtumiin. Yule-tapahtumat ovat käynnissä 7. tammikuuta asti viikinkikylän omalla alueella. Siellä haasteina ovat muun muassa uusi juomapeli, jousiammuntakisa, nyrkkitappelukoitos ja kaksi uutta sivutehtävää. Näiden ohella pelaaja voi ansaita uusia yule-teemaisia palkintoja, kuten asusteita ja koristeita.

Kokeakseen yule-juhlan riemun, pelaajan pitää edistyä pelissä Englantiin asti ja läpäistä pelin tarinankaaren ensimmäinen osa joko Grantebridgesciren tai Ledecestresciren osalta. Sen jälkeen juhlatilaisuus tulee koettavaksi automaattisesti pelihahmon viikinkikylässä.

Myös tosimaailman Ravensthorpe, noin 500 asukkaan kylä Englannissa, juhlistaa pelin ensimmäisen kauden alkua julistamalla viikon mittaisen Valhalliday-juhlajakson. Juhla kestää jouluaattoon asti ja kylän paikallisessa pubissa on tämän ajan peliteemainen noutoruokatarjoilu. Lisäksi Ubisoft on lahjoittanut 5 000 dollaria kylän leikkipuisto- ja muihin yhteisöprojekteihin.

Pelin päivitys tuo lisäsisältöä myös yule-kauteen helmikuussa, jolloin on luvassa uusia jokirosvouskohteita vaihtelevilla vaikeustasoilla. Samalla päivitys tuo mahdollisuuden kerätä kokemuspisteitä pelihahmon jomsviking-sotureille ja näin kohentaa sotureiden taitotasoa. Päivityksen myötä on myöhemmin luvassa myös uusia kykyjä ja palkintoja.

Assassin’s Creed IV Black Flag– ja Assassin’s Creed Origins -toimintapelit luonut pelistudio Ubisoft Montreal vie pelaajat viikinkiajalle ja kertoo Eivor-viikinkisoturin tarinan. 800-luvulle sijoittuva Assassin’s Creed Valhalla -peli esittelee upean, avoimen ja eläväisen pelimaailman, joka nivoo yhteen sekä viikinkien ryöstöretket että Englannin synkän ja verisen aikakauden. Peli tuo sarjaan uusia ominaisuuksia, kuten mahdollisuuden järjestää omia ryöstöretkiä ja perustaa oma uudisasukasyhteisö uuteen maahan. Vahvistamalla omaa yhteisöä kasvaa myös pelaajan johtaman alueen vaikutusvalta. Pelaajan ohjastama Eivor voi pelaajan valinnan mukaan olla mies- tai naistaistelija. Omaa hahmoaan voi myös muokata monella tapaa hiustyylien, tatuointien, sotamaalausten ja varusteiden osalta ilmentämään omaa tyyliään.

Assassin’s Creed Valhalla on saatavilla Xbox Series X/S-, Xbox One-, PlayStation 5- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille sekä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta pc-tietokoneille. Lisäksi peli on saatavilla Ubisoft+- ja Stadia-pelipalveluista. Pelin ikäraja on PEGI 18.

VIIHDEUUTISIA

- Mainos -

SUOSITUIMMAT

No nyt on seksikästä! Erika Helin keikistelee yläosattomissa – katso kuva!

Erika Helin, 26, nousi julkisuuteen osallistuttuaan Miss Suomi -kilpailuun vuonna 2018 ja sen jälkeen hän on poseerannut muun muassa Portugalin Playboy-lehdessä.

Tässä on Matti Nykäsen salattu poikapuoli – kuvalinkki!

Matti Nykänen eli viimeiset aikansa avioliitossa Piansa kanssa. He asuttivat Joutsenossa taloa, jonka pihalla Matti oli tuttu näky ulkohommissa, kesäisin ruohoa leikkaamassa...

Suomen virallinen albumi- ja singlelista – viikko 2

BEHM pitää yhä hallussaan albumilistan kärkipaikkaa Draaman kaari viehättää -albumillaan. Tuolle listalle nousi viikolla 2 uutuutena Mother Mother O My Heart -albumi, joka...

Tuleeko tästä hitti? Kuuntele Pave Maijasen viimeisin biisi!

Pave Maijanen kuoli 70-vuotiaana ALS-tautiin, mutta hänen biisinsä elävät ikuisesti. Lähtisitkö, Jano, Elämän nälkä, Pidä huolta... hittejä riittää.

Ilotytön päiväkirja: Tällainen on sängyssä poliisi, tällainen myyjä ja kirjanpitäjä – katso lista eri ammateista!

Päätin tehdä listan ammateista, kieli poskessa. Näin he harrastavat sänkyjumppaa. Pitääkö sinun kohdallasi paikkansa? Voit jakaa myös ystävillesi tämän.

Alkoholijuoma korvattiin kissalla – katso koomiset kuvanmuokkaukset!

Monet ihmiset eivät halua julkaista sosiaalisessa mediassa kuvia, kun he ovat viettämässä iltaa ja samalla pitävät kädessään jotain alkoholijuomaa.

Raikas punainen mocktail – tsekkaa helppo resepti!

Punainen mocktail sopii kaikenlaisiin illanistujaisiin alkoholittomaksi vaihtoehdoksi. Ainekset (6 annosta, noin 1,95€/annos) 6dl Pirkka Parhaat Russian...

Peppuperjantai!

Nyt on paljasta pintaa! Mikäpä lämmittäisi näin talvipakkasilla ja lumikinosten keskellä enemmän kuin kuvankauniit naiset erittäin vähissä pukeissa!

Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje