KotiPelitVesa Keskisen pelikonsoliarvonnasta tuli melkoinen soppa - huijarit iskivät heti!

Vesa Keskisen pelikonsoliarvonnasta tuli melkoinen soppa – huijarit iskivät heti!


Vesa Keskisen luotsaama kyläkauppa on kahteenkin kertaan järjestänyt hieman erikoisemman Facebook-kampanjan. Kyseessä on ollut arvonta, jossa ei sinänsä voita mitään ilmaiseksi, vaan saa mahdollisuuden ostaa tietyn tuotteen alennettuun hintaan. Kyseessä on tämän joulun hittituote PlayStation 5 -pelikonsoli.

Huijarit ovat nähneet voittamisen ja maksamisen yhdistelmässä oivan keinon ihmisten ryöväämiseen. Keskisen kyläkaupan Facebook-sivulla varoitetaan nyt arvontaan osallistuneita.

Ainakin osalle on lähetetty kaveripyyntöjä ja tämän jälkeen viesti kyläkaupan nimissä mukamas osto-oikeuden voittamisesta. Viestissä on linkki, joka johtaa luottokorttitietoja kalastelevalle sivustolle.

– Kehotamme varovaisuuteen kaikissa epäselvissä ja vähänkään epäilyttävissä tilanteissa. Keskisen Kyläkauppa ei koskaan pyydä arvonnan yhteydessä siirtymään nettisivulle, luovuttamaan luottokorttinumeroa tai lähettämään tekstiviestiä. Olemme ilmoittaneet asiasta Facebookille ja Suomen kyberturvallisuuskeskukselle. Jos olet antanut luottokorttinumerosi huijarille, kuoleta kyseinen luottokortti välittömästi ja ole yhteydessä poliisiin, kyläkaupan varoituksessa ohjeistetaan.

SUOSITUIMMAT