KotiPelitJukka Hildén ykkössuosikki Tanssii Tähtien Kanssa -voittajaksi

Jukka Hildén ykkössuosikki Tanssii Tähtien Kanssa -voittajaksi


Suomen suurimmaksi viihdeohjelmaksi itseään mainostavassa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa starttaa syyskuun alussa jo 13. tuotantokausi. Eivätkä superlatiivit ole katteettomia: Viime kaudella TTK tavoitti jokaisella lähetyksellä vähintään puolitoista miljoonaa katsojaa, joten esiintyminen vaatii askelsarjojen lisäksi myös paineensietokykyä, kun pyörähdyksiä seurailee ruutujensa kautta useampi kuin joka neljäs suomalainen.

Tanssipareja on tällä kertaa peräti 12, ja Duudsonien kautta monenlaisiin eri tv-rooleihin edennyt Jukka Hildén on Betssonin arvion perusteella ykkössuosikki ykköstanssijaksi. Katri Mäkisen parina parketilla lähtevän Hildénin voittokerroin on tässä vaiheessa 5.00. Janina Fryn sekä Sami Sykön kertoimiksi arvioidaan ennen avausjaksoa 5.50.

Jesse Markinin kerroin on neljänneksi pienin, mutta kisan muut miehet arvioidaan ennen ainakin ennen ensimmäisiä tansseja “Kanki-osastolle” kaikkein suurimmilla kertoimilla. Touko Aallon voitto toisi rahat veikkaajille takaisin peräti 30-kertaisesti.

Sarjan avausjaksot tanssitaan viikonloppuna 5.-6. syyskuuta.

Kertoimet: Tanssii Tähtien Kanssa 2020 voittaja?

Jukka Hildén 5.00
Janina Fry 5.50
Sami Sykkö 5.50
Jesse Markin 6.00
Kristiina Halttu 7.00
Virpi Sarasvuo 8.00
Minna Parikka 10.00
Miisa Rotola-Pukkila 10.00
Shirly Karvinen 11.00
Jare Brand 20.00
Niklas Hagman 25.00
Touko Aalto 30.00

Pelikohde: Betsson

Kuva: Matti Matikainen / Aller Media
SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje