KotiUutisetIL: Big Brother: Ella ja Arttu saivat yksityissviitin – viinaa ja peitonheilutusta...

IL: Big Brother: Ella ja Arttu saivat yksityissviitin – viinaa ja peitonheilutusta – ”nyt on kameramiehellä elämänsä duunipäivä”


Big Brother järjesti huutokaupan, josta Ella oli huutanut itselleen ja Artulle oman privaattihuoneen yön ajaksi. Muilla BB-talon asukkailla ei ollut pääsyä huoneeseen.

Ellan ja Artun iloksi privaattisviitin varusteisiin kuului minibaari, jonka kimppuun kaksikko kävi innolla.

– Tääl on shampanjaa! Mä alotan sillä! kajautti Ella innokkaasti ilmoille.

Myös Arttu tunnelmoi Ellan kanssa.

– Mä oon niin etuoikeutettu. Eka saan viis kaljaa ja sit vielä tämmöinen. Meillä on minibaari! hekumoi Arttu sviitin tarjontaa.

Alkoholipitoisen illan jatkuessa kaksikko innostui heiluttamaan peittoa. Sviitistä kuuluneet äänet ihmetyttivät somekansaa.

– Mitä hittoa noi äänet on. Syökö ne toisensa elävältä tuolla? kummastelee tilannetta katsonut katsoja.

– Siellä on nyt kameramiehellä elämänsä duunipäivä, täräyttää toinen touhua katsellut.

Lemmentouhujen jälkeen Ella oksensi lattialle. Ella oli joutunut aikaisemmin tukehtumisvaaraan samasta syystä, joten Artun nimeä kuulutettiin kolmeen otteeseen. Kuulutuksista huolimatta Arttu ei herännyt, joten kamerat käännettiin toisaalle ja äänet mykistettiin.

– Mä en kyllä usko et Arttu heräsi BBn kutsuun ku ei hievahtanutkaan noihin kolmeen ”Arttu”-kuulutukseen. Veikkaan et tuotanto joko alko huutelemaan ämyreistä noille tai sit joku meni paikalle kerran oli pitkään äänet ja kuva poissa ja sitte vasta alko taas liikettä näkyä, ounasteltiin Twitterissä.

Loppuyö sujui välikohtauksen jälkeen rauhallisissa merkeissä ja sekä Arttu että Ella jatkoivat uniaan.

Lähteet: Iltalehti, Facebook, Twitter
Artikkelikuva: Nelonen Media





SUOSITUIMMAT