KotiUutisetFrederikin kirjapaljastus julkkisten BB-ajalta: Andy McCoy tarjosi supervahvaa nuuskaa – "täyttä bulls*ittiä!"

Frederikin kirjapaljastus julkkisten BB-ajalta: Andy McCoy tarjosi supervahvaa nuuskaa – ”täyttä bulls*ittiä!”


Vuonna 2013 järjestetyn julkkisten Big Brotherin ajalta kerrottiin paljastus Frederikin kirjassa. Rokkari Andy McCoy kyseenalaistaa kirjassa esiintyneen väitteen.

McCoyn kanssa kaveerannut Frederik kertoi Andyn etuoikeudesta käyttää nuuskaa BB-talossa. Kirjapaljastuksen mukaan kyse ei ollut pelkästään nuuskasta.

Andy oli kaukaa viisaasti salakuljettanut taloon terästettyä nuuskaa, jota hänen sallittiin käyttää talossa. Asia paljastui, kun istahdimme tuoleihin ja Andy kaivoi taskustaan paketin tupakan näköistä jauhetta. Hän otti sitä hiukan sormiensa väliin ja veti nenäänsä. Homma vaikutti niin hienostuneelta, että minäkin pyysin, kerrotaan kirjassa.

– Reetu, se on saatanan kovaa staffii, siinä on kokaa seassa, oli McCoy paljastanut.

McCoy oli aiemmin neuvonut asukkaita, miten pystyy kommunikoimaan privaatisti, eli mikrofoni nyrkin sisään ja nyrkki kainaloon. BB-talon valvojat olivat kuitenkin ärähtäneet asiasta, kun huomasivat keskusteluiden äänen puuttuvan.

Andy McCoy ei niellyt kirjaväitettä.

– Täyttä bulls*ittiä! Mä haluaisin Frederikin sanovan ton mulle päin kasvoja. Me juteltiin sinä iltana ja bamlattiin vähä nuuskaa. Kun juttu kulkee ja vääristyy, yhtäkkiä se on kokaiinia ja nuuskaa. Toi on niin paksu juttu, että kiellän koko asian, totesi McCoy kirjan väitteistä.

BB:n tuotantotiimiin tuolloin kuulunut Kim Sainio piti koko väitettä absurdina, sillä kyse olisi laittomasta toiminnasta.

– Tuohan olisi ehdottoman laitonta toimintaa. Eihän kukaan järkevä neuvottelisi laitonta asiaa tapahtuvaksi BB-talossa tai missään tv-tuotannossa, kertoo Sainio.

Lähde: Iltalehti
Artikkelikuva: Wikipedia





SUOSITUIMMAT