KotiUutisetSara Siepin tyrmäävä Halloflow-nahka-asu keräsi katseita – katso kuvat julkkisten halloween-bileistä

Sara Siepin tyrmäävä Halloflow-nahka-asu keräsi katseita – katso kuvat julkkisten halloween-bileistä


Halloflow-bileissä nähtiin monia julkkiksia näyttävissä teemapuvuissa. Yksi upeimmista ilmestyksistä oli Sara Siepin hämähäkkiteemainen nahka-asu.

Asuvalinnat olivat pirteän erilaisia. Siinä missä Siepin suorastaan vamppimainen asu käänsi taatusti katseita, oli Joona Sworlinin esittämä vaalea Eloveena-tyttö erittäin mukava poikkeus kauhuteemaisessa juhlassa. Paikalla oli myös Martina Aitolehti luurankopuvussa, joka oli omiaan etenkin himmeässä valaistuksessa pelkkien luiden ja irvistävän naaman näkyessä. Sabina Särkkä puolestaan esiintyi muumion sideharsoja muistuttavassa mekossa. Pariskuntana paikalle saapuivat ”Karl Lagerfield” ja ”Anna Wintour”, rooliasujen kuuluessa Janita Autiolle ja Arttu Mustoselle.

Luonnollisesti myös tarjoilupuoli oli toteutettu asianmukaisen pelottavalla teemalla, kun esimerkiksi monikerroksisen kakun ”kirsikkana” toimi verinen sydän verivanojen kera, ja drinkkiosasto näytti suurin piirtein sairaalan laboratorion verinäytekärryltä.

Alla muutamia kuvia Halloflow-bileistä.

 

 
 
 
 
 
Näytä tämä julkaisu Instagramissa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

#HALLOFLOW 🕷🕷🕷

Henkilön Sara Sieppi (@sarasieppi) jakama julkaisu

– Kyllä tota hämähäkkiä poljetaan, oli eräs seuraaja täräyttänyt Siepin Instagram-tilin kommenttiosiossa.

Alapuolella Sabina Särkän muumioteemainen asu ja sen jälkeen Johanna Puhakan Halloween-ilme. Alimmassa kuvassa Martina Aitolehti leikkaa bileiden upeaa kakkua.

Martina Aitolehti leikkaamassa Halloflow-bileiden kakkua.

Kuvat: Instagram stories / Sara Sieppi, Sabina Särkkä, Johanna Puhakka, Martina Aitolehti
Artikkelikuva: Pixabay

SUOSITUIMMAT