Koti Uutiset Tällä teinillä on maailman pisimmät jalat – katso kuva!

Tällä teinillä on maailman pisimmät jalat – katso kuva!
Guinnessin ennätysten kirjan mukaan 17-vuotiaalla teinitytöllä on maailman pisimmät jalat.

Maci Currin ja perheen muut lapset ovat kasvaneet todella pitkiksi, mutta hän on heistä kaikista pisin. Lähtökohtaisesti Macin isä oli kasvanut 195-senttiseksi ja hänen veljensä pituus on 194 senttiä. Maci venähti kuitenkin omalle metriluvulleen, sillä aikuisikää kolkutteleva teini on 208-senttinen.

Macin äidillä ei ole pituutta kuin 170 senttimetriä, joten geenit ovat tulleet selkeästi isän puolelta. Macin jalkojen pituuksiksi mitattiin 135,2 ja 134,3 senttiä, oikean jalan ollessa aavistuksen lyhyempi. Jalkojen pituudet ovat tiettävästi pisimmät, jotka naisella on mitattu maailmassa.

Maci on äitinsä mukaan ollut aina sinut pituutensa kanssa, mutta etenkin pitkät jalat tuovat haasteita arkeen. Esimerkiksi autolla ajaminen on haastavaa, ja omien sanojensa mukaan Maci tuppaa saamaan kolhuja pituutensa vuoksi vaikkapa ovista kuljettaessa. Lisäksi tavallisesta vaatekaupasta on vaikea löytää sopivia kokoja.

Artikkelin alussa viiden minuutin mittainen video hänestä. Alla kuva.

Lähde ja kuva: YouTube

VIIHDEUUTISIA

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje