KotiUutisetBig Brother 2020: Tärkeän pudotuksen aika

Big Brother 2020: Tärkeän pudotuksen aika


Nyt on mielenkiintoinen pudotusäänestys! Äänestyksessä on Timo, Kristiina, Roope, Sami ja Marko. Talon dynamiikka tulee muuttumaan, tippui kuka tahansa!

Näin asukkaat jakoivat äänensä:

Kristiina: 2 Olli-Pekka, 1 Marko

Paula: 2 Timo, 1 Joel

Roope: 2 Sami, 1 Kristiina

Marko: 2 Timo, 1 Arttu

Sami: 2 Roope, 1 Kristiina

Kati: 2 Kristiina, 1 Sami

Timo: 2 Marko, 1 Paula

Olli-Pekka: 2 Sami, 1 Joel

Arttu: 2 Roope, 1 Marko

Joel: 2 Sami, 1 Ella

Ella: 2 Kristiina, 1 Timo

Kati jatkaa taas seuraavaan viikkoon ilman äänestyspisteitä. Arttu ja Ella kumpikin saivat vain yhden äänen. Olisiko romanssi alkanut suojata heitä asukkaiden ääniltä?

Ensimmäisessä äänestystilanteessa ääniä oli jaettu seuraavasti:

Kristiina 37,9%

Timo 35,3%

Marko 10,3%

Sami 9,4%

Roope 7,1%

Roopen juonittelu ja pelaaminen on lisääntynyt. Sisällön puolesta olisinkin valmis Roopen häätöön, mutta jos äänestystä miettii asukkaiden fanien kautta veikkaisin Markon tippuvan. Emme ole vielä nähneet Timoa äänestyksessä, joten emme tarkasti tiedä kuinka paljon hänellä on faneja. Timolla on ainakin sosiaalisen median perusteella paljonkin faneja.

Roope piti yksinään puheen WC:ssä selkeästi katsojille. Puheesta jäi todella teennäi-nen maku suuhun. Uskoisin muidenkin katsojien tunteneen näin ja ihmettelisin, jos tempaus ei näy sunnuntain äänestyksessä.

Muutenkin tuntuu, että talon tunnelmat kiristyvät. Jos katsoo nimeämisvideot äänestykseen johtuneiden osalta, näkee kuinka kyllästyneitä monet ovat tähän viisikkoon. Liityin asukkaiden joukkoon ja vaadin bibiksiä! Olen varma, että kohta näemme draamaa.

Tuli bibiksiä tai ei, sunnuntain jälkeen talossa on muuttunut meininki.

Tiedätkö sinä Big Brotherin voittajan? Todista se, ja lyö vetoa BB:n voittajasta Betssonilla – katso Betssonin voittajakertoimet klikkaamalla tästä. Kaikki pelaaminen on K18 ja jos pelaat, pelaathan vastuullisesti! Säännöt ja ehdot voimassa – Betssonin toimintaa sääntelee Malta Gaming Authority lisenssillä MGA/CRP/108/2004.

– Isoveli





SUOSITUIMMAT