KotiPelitVetoyhtiö ennustaa kylmää juhannusta koko Suomeen

Vetoyhtiö ennustaa kylmää juhannusta koko Suomeen


Kesän suurin kohokohta on useimmille suomalaisille juhannus, jolloin kaikki kynnelle kykenevät juhlistavat mittumaaria läheisten tai kaverien kanssa, tänä kesänä tietenkin etäisyysrajoitukset huomioiden. Suuret festivaalivaellukset jäävät olosuhteiden takia tällä kertaa väliin, mutta mökkeily tulee varmasti kukoistamaan. Juhlinnan viettopaikasta huolimatta kaikilla on kuitenkin takuulla toiveena, että kelit olisivat mahdollisimman hyvät.

Juhannuksen sääennusteet luokitellaan toistaiseksi vielä luotettavuudeltaan heikoiksi, joten niistä ei voi vetää varmoja johtopäätöksiä suuntaan eikä toiseen. Lämmintä ilmaa voidaan saada, tai sitten ei.

Vedonlyöntiyhtiö Mr Green tekee keskikesän juhlan odotuksesta jännittävämpää mielenkiintoisilla vetokohteilla juhannuspäivän lämpötiloista eri puolilla Suomea. Missä päin maata on lämmintä ja missä ei?

Kertoimenlaskijoiden arvion mukaan koko Suomeen näyttäisi valitettavasti tulevan melko viileitä kelejä juhannuksena. Vetokohteina ovat lämpötilat Helsingissä, Jyväskylässä, Oulussa ja Rovaniemellä, joista ainoastaan Jyväskylään arvioidaan tasapuolisesti joko 19,5 asteen ylitystä tai alitusta. Muissa kaupungeissa kertoimet kallistuvat alle 19,5 asteen lukemiin.

Varmimmin Mr Green povaa viileää juhannusta Rovaniemelle, eli jos elohopea kapuaakin siellä juhannuspäivänä yli 19,5 asteeseen, ”Rollon” lämpöaaltoon uskoneet saavat rahansa takaisin kolminkertaisesti.

Kertoimet:

Korkein mitattu lämpötila 20.6.2020

Helsinki
Yli 19.5 °C 2.00
Alle 19.5 °C 1.72

Jyväskylä
Yli 19.5 °C 1.85
Alle 19.5 °C 1.85

Oulu
Yli 19.5 °C 2.75
Alle 19.5 °C 1.40

Rovaniemi
Yli 19.5 °C 3.00
Alle 19.5 °C 1.33

Lämpötilojen vahvistukseen käytetään Ilmatieteen laitoksen havaintoasemia juhannuspäivän korkeimmista lämpötiloista Helsingissä, Jyväskylässä, Oulussa ja Rovaniemellä.

Lähde ja vetokohde: Mr Green

Kuva: Pixabay




JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje