Koti Uutiset Suomalaismiehellä housuissaan lähes 26-senttinen - kertoo kuvin ongelmastaan

Suomalaismiehellä housuissaan lähes 26-senttinen – kertoo kuvin ongelmastaan
Kukaan ei varmaankaan ole tyytyväinen siihen, mitä housuista löytyy – ja nyt puhutaan miehistä ja miehuuden koosta. Mutta on toisenlaisiakin tarinoita.

Suomalaismies on nyt avautunut rohkeasti terveys- ja hyvinvointisivuston jutussa siitä, että hänellä on 26-senttiset genitaalit. Hän sanoo suoraan, että vaihtaisi milloin vain moisen letkun pois jalkojensa välistä.

-Vaihtaisinko osani? Kyllä vaihtaisin. Heti, aivan heti. Haluaisin ehdottomasti alle 20-senttisen, joku 15-senttinen olisi varmaan mukava. Minulla on ohut tikku, ennemmin ottaisin paksun kuin pitkän peniksen.

Iso penis on aiheuttanut kiusaamista koulu- ja armeija-aikoina, ja myös fyysisiä rajoitteita se on tuonut. Mies ei nimittäin voi harrastaa urheilua ilman että sitoo erityisellä laitteella oman vehkeensä.

Naisten kanssa 24-vuotiaalla ei juurikaan kokemuksia vielä ole, mutta sänkyyn nuorukaisen kanssa päätyneet naiset ovat järkyttyneet ja päivitelleet varustusta. Seksi ei ole onnistunut luonnollisesti, vaan on aiheuttanut vähän päänvaivaa asentoineen.

Voit lukea hurjan tarinan ja KATSOA KUVAT SIVUSTOLTA eli TÄÄLTÄ.

Tässä jutussa kuvituskuva: Pixabay

VIIHDEUUTISIA

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje