KotiYsäriNauruvaroitus - muistatko nämä Iltalypsyn legendaariset repliikit kansanedustajille ja Ahtisaarille!

Nauruvaroitus – muistatko nämä Iltalypsyn legendaariset repliikit kansanedustajille ja Ahtisaarille!


Iltalypsyssä kansanedustajien ilmeet osuivat lähes aina niin hyvin yhteen imitoitujen ja tilanteisiin sovitettujen äänitettyjen puheiden kanssa, että nauruhermot olivat koetuksella. Omanlaistaan hupia aiheutti myös ruudussa palloileva lypsylehmä, joka saattoi kurkistella milloin mistäkin, piristäen kohtauksia hyppiessään ympäriinsä tissi heiluen.

Nykypäivänä olisi mukava verrata, miten paljon katsojia Iltalypsy vetäisi 1990-luvun formaatillaan – mikäli tällaisen helmen esittämiseen ylipäätään enää annettaisiin lupa. Iltalypsyn luomia kultaisia ysärihetkiä on silti toisinaan mukava muistella. Tässä muutamia hauskoja esimerkkejä kansanedustajien suuhun laitetuista repliikeistä.

Puolustusministeri Anneli Taina hymyilee, suorastaan nauraa istuessaan eduskuntasalissa.

Imitaattori (pirteällä äänellä): ”Hihihihihi! Mä luulin, että on vaikeeta olla puolustusministeri, mutta tämähän on ihan helppoa! Pojat vaan tilaa ohjuksia ja muita ja mä vaan allekirjoitan!” Miespuolinen edustaja vieressä epäuskoisen oloisella äänellä: ”Joo… ei… ei tuu mitään.”

Kauko Juhantalo mietteliään näköisenä: ”Sainpas napattua mummon kellon, nyt vain pitäisi saada se trokattua eteenpäin…”

Juhantalo ojentaa kättään vieressä istuvan kansanedustajan suuntaan, kello ranteessaan: ”Kuule, osta mummon kello, on hyvä kello!” 

Vierustoveri: ”En taatusti osta. Tämä sun äitiskin kello on aivan susi” (kello näkyy kädessä).

Kansanedustaja Juhantalon toiselta puolelta, kello ranteessaan: ”Tsätsätsätsät! Tänhän piti olla sun äitis kello.” Juhantalo (epävarman näköisenä, ääni hieman väristen): ”Eeei…” 

Vierustoveri: ”Kyllä!”

Alla legendaarisia presidentti Martti Ahtisaaren ja vaimonsa Eevan legendaarisia Iltalypsy-repliikkejä – ”Voi hyvänen aika sentään!”



Kuva: YouTube





JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SUOSITUIMMAT