KotiYsäriAlf oli monien suosikkisarja 90-luvulla - katso hauska pätkä!

Alf oli monien suosikkisarja 90-luvulla – katso hauska pätkä!


Alf, tuo monien rakastama karvainen kaveri! MTV3 esitti Alf-sarjaa ysärillä kaikkiaan 102 jakson verran. Sympaattinen Alf teki pakkolaskun avaruusaluksellaan Tannerin perheen kotitalon katolle ja menetti tajuntansa. Amerikkalaisperhe piti huolta haaksirikkoutuneesta olennosta, joka päätettiin pitää piilossa muilta ihmisiltä.

Sarja oli niin suosittu, että se poiki Alfille niin oman sarjakuvalehden kuin myös Alf-pehmolelun. Tannereiden suurin huoli oli perheen Onni-kissa, sillä Alfin kotiplaneetan ruokavalioon kuuluivat kissat. Ajan kanssa Alf kuitenkin sopeutui Maan tavoille, eikä sen hulvattomille letkautuksille, koiruuksille ja kaikenlaisille kujeille voinut olla nauramatta.

Tannerin perheen äidin, eli Katen isoäiti vieraili toisinaan perheen luona ja taannoin Alf sai tarpeekseen Dorothy-mummelin luonteesta, jolloin Alf päätti antaa suoraa palautetta hänelle. Autotallissa piilossa ollut Alf järjesti isoäidille melkoisen yllätyksen odottamalla tätä pimeässä keittiössä ja pelästyttämällä Dorothyn niin olemuksellaan kuin äänelläänkin. Katso hulvaton pätkä alta!



Ajan myötä Alf sai myös muita ystäviä Tannereiden lisäksi ja valmiiksi nauretut puolen tunnin jaksot naurattivat myös kotikatsomoissa. Jaksoissa nähtiin muun muassa jättiläistorakka, Alf ennustajana, Alf pörssikeinottelijana ja toisinaan Alf saattoi jopa hurjastella perheen isän, Willien autolla ties missä.

Näin persoonallista ja hauskaa sarjaa sekä otusta kuin Alf aikoinaan oli, muistelee lämmöllä – niin monet naurut se tarjosi.

Kuva: YouTube





JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SUOSITUIMMAT